Connect with us

Revistateo.ro

Diana Dumitrescu a vorbit despre depresie la TEO SHOW: „Nu mai eram fericită”

Staruri

Diana Dumitrescu a vorbit despre depresie la TEO SHOW: „Nu mai eram fericită”

Diana Dumitrescu a vorbit la TEO SHOW despre perioada în care a încercat-o depresia. Vedeta a spus ce a simțit când toată lumea o vedea cu zâmbetul pe buze.

Diana Dumitrescu: „După ce am divorțat am realizat că nu a fost momentul să fug după fericire”

„Sunt naturală. Mi-am pus poze și când nu mi-a fost bine. Sunt un om deschis și nu pozez. Nu spun că viața este roz.

Viața nu este roz pentru nimeni. Trebuie să conștientizăm că problemele există pentru toată lumea. Cel mai important e să vorbim despre ele. Cu mama, cu tata, cu sora, cu prietenii, cu oricine.

Nu știu ce s-a întâmplat. Nu mai eram fericită. Cu nimic. Nu mă mai regăseam în mine, în viața mea. Tot timpul îmi spuneam că am ceva. Nu mai aveam zâmbet pe buze.

Am zis că e momentul să fac ceva. Ăla a fost momentul divorțului. După ce am divorțat am realizat că nu a fost momentul să fug după fericire.

M-am mutat într-un apartament și am stat vreo 4 luni. Acolo mi-am lăsat toate suferințele, toate energiile negative, toate minciunile, toate durerile. Fata care s-a mutat după mine m-a întrebat dacă îi era ok. Mi-a zis că se simțea senzațional, că nu simțea energiile mele.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. Brigitte Sfăt confirmă înfățișarea de la tribunal pe care a avut-o astăzi cu Ilie Năstase: „Da, am fost la proces”

Exatlon 2 mai 2018. Mama lui Giani Kiriță, prima reacție după ce fiul ei a fost nominalizat pentru prima oară

Cât am lucrat în telenovele, tindeam să mă pierd puțin. Mă pierdeam printre personaje. Deviam. La un moment dat am vorbit când lucram la „Regina”. Vorbeam cu Iura Luncașu, regizorul. M-a ajutat foarte mult. Mi-a zis să ascult o muzică liniștitoare. Sfaturile sale m-au ajutat să îmi revin.

„Mă apucam să plâng ore în șir”

Am avut lângă mine oameni extrem de optimiști, de atenți. Pe mine m-au ajutat colegii mult, am tras de mine. Am fost la marginea prăpastiei, e o linie foarte fină. Foarte ușor poți să cazi în depresie.

Familia a fost lângă mine. Psihologul nu mi-a zis ce e depresia. Știu că depresia durează mult. Există cazuri de depresie și cazuri… Mi-a zis că era lovită dintr-odată. Nu știa ce e cu viața ei.

Și eu mă apucam să plâng ore în șir. Există probabil mai multe tipuri. Eu plângeam de multe ori cu motiv. Nu aveam job, mă gândeam unde merg, de unde vin”, a declarat Diana Dumitrescu la TEO SHOW.

„Acum sunt bine. O să mă mărit. Mi-am revenit”, a mai spus Diana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top