Connect with us

Revistateo.ro

Camelia Mitoșeru, despre Mădălina Manole: „Mi s-a părut groaznic...”

Staruri

Camelia Mitoșeru, despre Mădălina Manole: „Mi s-a părut groaznic…”

La opt ani de când Mădălina Manole a plecat dintre noi, au rămas multe întrebări fără răspuns. Una dintre persoanele care i-au fost aproape a dezvăluit ce a observat atunci când Mădălina s-a căsătorit și a devenit mamă.
Camelia Mitoşeru a fost timp de mulţi ani colegă cu Mădălina Manole şi a povestit azi la „Star Matinal” ce s-a întâmplat cu ea. De asemenea, mama lui Mihai Mitoșeru a dezvăluit şi cum s-a schimbat artista brusc după ce şi-a întâlnit soţul și a decis să se căsătorească.

E foarte uşor să faci o depresie. Mi-a fost colegă. Nu pot să ştiu ce s-a întâmplat. Chiar dacă a făcut o depresie… Ea a fost izolată de toţi prietenii. Nu ştiu. Era probabil un tip gelos, posesiv, nu ştiu ce era între ei doi, eu nici nu îl cunosc. Ea în ultima vreme, după ce a fost cu mine în trupă, a început să lucreze cu Maria Dragomiroiu.

Citește și: Florin Condurățeanu, dezvăluiri despre Mădălina Manole

Ani de zile au jucat amândouă ca două surori. Din afară mi s-a părut groaznic e că ea s-a cununat pe la Botoşani şi nu a fost nimeni la cununia ei, eu nu am văzut niciun coleg. Te poate da peste cap un bărbat. Şi-a dorit un bărbat, şi-a dorit un copil”, a spus Camelia Mitoşeru despre „fata cu părul de foc”.

Citește și: Fiul Mădălinei Manole a aflat adevărul despre mama sa. Ce a decis copilul

În anul 2010, Mădălina Manole a fost găsită fără suflare chiar de către soțul său, în casa lor din Otopeni. Se întâmpla chiar în ziua în care artista împlinea 43 de ani. Ani de zile, părinții Mădălinei s-au luptat în instanță cu Petru Mircea pentru a-și vedea nepotul pe Petru jr. Mama Mădălinei s-a stins în urmă cu un an și a plecat fără să își mai vadă nepotul.

Fiul Mădălinei, decizie impresionantă după ce a aflat ce s-a întâmplat cu mama lui

Despre fiul Mădălinei se știe faptul că a aflat ce s-a întâmplat cu mama lui și că a decis să se înscrie în asociația care are grijă ca amintirea Mădălinei Manole să rămână intactă în inima oamenilor.

Petru Mircea Jr. avea doar un an atunci când a rămas orfan de mamă, însă tatăl său i-a vorbit mereu despre cât de iubită a fost mama lui.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top