Connect with us

Revistateo.ro

De ce te INGRASI in zona abdomenului: Afla AICI care sunt cauzele medicale ale obezitatii

Dieta si Sport

De ce te INGRASI in zona abdomenului: Afla AICI care sunt cauzele medicale ale obezitatii

De ce te INGRASI in zona abdomenului – AFLA TOATE MOTIVELE

Obezitatea este o creștere exagerată a greutății corporale (peste 25% față de greutatea normală), cauzată de acumularea unei cantități mari de grăsime în țesutul subcutanat și în jurul viscerelor.

Poate fi exogenă, când este determinată de o alimentație excesivă sau endogenă, când apare în urma unor tulburări ale glandelor endocrine ori ale centrilor nervoși din hipotalamus. Constituie un factor de risc în diabetul zaharat, patologia cardiovasculară și arterioscleroză.

Tesutul gras care se depune in jurul taliei si pe abdomen este cel mai periculos pentru sanatate, medicii sustinand ca ajunge sa functioneze ca o glanda, atacand inima, ficatul si alte organe, cu urmari ca boli cardiace, diabet, accidente vasculare si infarcturi.

Exercitiul mai bun decat 1000 de abdomene, care iti garanteaza patratele

VIDEO. Singurul exercitiu care da roade pentru un abdomen plat dureaza doar un minut

Ne ingrasam in jurul taliei, intrucat este o zona predilecta pentru stocarea de grasime. Este si zona de unde grasimea dispare cel mai greu in timpul curelor de slabire.

Alte locuri predilecte pentru stocarea grasimilor ==> coapse, solduri, fese. Desi astazi dietele sunt un subiect fierbinte, ei bine este posibil ca cresterea in greutate sa aiba si alte cauze decat alimentatia hipercalorica. Se crede că, la nivel individual, majoritatea cazurilor de obezitate se explică printr-o combinație de consum excesiv de calorii și lipsa activității fizice.

Situațiile cauzate în principal de ereditate, motive medicale sau boli psihice sunt limitate. De fapt, se crede ca la nivel social cazurile de obezitate au crescut ca urmare a unui regim alimentar accesibil și savuros, a dependenței din ce în ce mai mari de mașină și a mecanizării. O analiză din 2006 a identificat zece alte posibile cauze ale creșterii obezității. AFLA CARE SUNT ACESTE CAUZE AICI

1 Comment

1 Comment

  1. Maria

    2016-08-11T00:44:00+03:00 at 2016-08-11T00:44:00+03:00

    Vreau si ieu sa stabesc CEO putin15kg cum sa FAC ieu sunt in Italia Nr Meu de tel 00393201133890

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top