Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

DE CE SUNT ZODIILE SINGURE

Astrele ne influențează viața și ne aduc dureri de cap. Pentru că au un cuvânt de spus în formarea personalității noastre, astrele ne aduc și probleme, care ne îndepărtează de oamenii dragi. Vezi de ce sunt singure zodiile.

DE CE SUNT ZODIILE SINGURE

Berbec

Țipă și intimidează, iar oamenii se simt mereu incomod în preajma berbecului. Firea lui agresivă și exagerat de volubilă îl face uneori intimidant sau enervant.

Taur

Taurul nu iubește pe nimeni așa de profund cum iubește mâncarea. Din această cauză, toți cei dragi îl părăsesc atunci când nu mai suportă veșnica foame și văicărelile despre kilograme în plus.

Gemeni

Pentru că este vorbăreț și îi joacă ochii în cap, nativul din gemeni nu dă impresia de persoană de încredere. Prin urmare, este singur pentru că oamenii nu îl iau în serios.

Rac

Racul este prea izolat, nu îi plac oamenii și, prin urmare, nici oamenii nu îl plac pe rac foarte mult. Deși iubește frenetic, nu apucă să cunoască oameni noi ușor.

Leu

Leul este pretențios și caută mereu pe cineva care să-l iubească mai mult decât se iubește pe sine. Ceea ce este, să fim serioși, aproape de imposibil.

CITESTE INTEGRAL 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top