Connect with us

Revistateo.ro

De ce si-a ascuns Ileana Ciuculete adevarata varsta - Explicatiile specialistilor

Inedit

De ce si-a ascuns Ileana Ciuculete adevarata varsta – Explicatiile specialistilor

Intrebarea care persista dupa moartea cantaretei Ileana Ciuculete este de ce si-a ascuns adevarata varsta? Multi se intreaba de ce artista sustinea ca e nascuta in 1957 si nu in 1952, fapt dezvaluit dupa ce a plecat in lumea de dincolo. Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au explicatiile.

Explicatiile oferite de Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici

Duhovnicul cantaretei Ileana Ciuculete a dezvaluit ce a ascuns artista

Mihai Voropchievici: „Moartea Ilenei Ciuculete putea fi prevenita”

„Am plans. Am ramas uimita de cat de repede se duce viata. E una din pildele noastre zilnice. Oare merita sa fim suparati pe cineva? Merita sa te agati de cineva in viata asta, material, individual, sa te legi de ceva, de o situatie? Viata trebuie traita in fiecare clipa. In viata Ilenei si in cantecele ei oricine din noi s-a regasit macar o data.

Ma uitam la ea, o mama a doi baieti… Cu cata greutate a trecut prin toate. Ne-a incantat sufletul de fiecare data. M-am intalnit de multe ori cu ea prin platourile de televiziune. Multa lume s-a stins ca Ileana Ciuculete. (…) Suntem rodul gandirii noastre. Femeile au trei varste: prima tinerete, a doua tinerete si tineretea vesnica”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

CITESTE SI: Mihai Voropchievici: Femeile au 3 varste

„Raportati-va la cei mai frumosi ani din viata voastra”

„Multe femei isi ascund varsta. Ileana era un inger al veseliei. Unde venea, apareau cantecele vesele. In fiecare cantec dadea cate ceva, cate o pilda. Se spune ca femeia are trei varste: cea pe care o are, cea pe care o arata si cea pe care o spune.

Ea s-a nascut intr-adevar in 1952, nu in 1957. Cifra de destin 1 inseamna un deschizator de drum, un om care reuseste totul prin propriile eforturi, prin munca asidua. 1 nu prea are ghinion in dragoste. Coborand ca varsta, a venit ca cifra de destin 6”, a declarat Mihai Voropchievici in emisiunea „Adevaruri ascunse” de la Antena 3.

CITESTE SI: Ce s-a intamplat la inmormantarea Ilenei Ciuculete

„Nu le recomand doamnelor sa isi ascunde varsta. Ileana s-a adaptat doar la ceea ce a simtit ca are nevoie persoana ei si nu e de condamnat ca nu si-a dezvaluit adevarata varsta. Cand stii ce iti doresti si ceri acel lucru, primesti. Ea a fost o femeie adulata si ea, la randul ei, a iubit. Cand apare dragostea, dispare varsta biologica”, a completat Voropchievici.

„Raportati-va la cel mai frumos an din viata voastra. Cand te-ai raportat la acei ani, nu faci altceva decat sa traiesti in clipa aceea, la acei ani. Persoana ta se muta undeva in timp”, a mai spus Voropchievici.

ARTICOLE PE ACELASI SUBIECT:

Cristian Pomohaci, criticat pe Facebook dupa ce s-a pozat langa Ileana Ciuculete

EXCLUSIV MINERVA – „Ileana Ciuculete a pierdut ultima lupta” – Multe zodii se afla in PERICOL

Mioara Velicu, povesti emotionante traite cu Ileana Ciuculete

Promisiunea lui Cornel Gales pentru sotia sa Ileana Ciuculete

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top