Connect with us

Revistateo.ro

cura-de-detoxifiere-14092015.jpg

Detoxifiere

DE CE sa tii o cura de DETOXIFIERE si care sunt TRUCURILE la care sa apelezi

Tot auzi de aceste modalitati prin care sa iti cureti organismul, insa poate te intrebi: „cu ce ma ajuta, de fapt, o cura de detoxifiere?”. Iata de ce este atat de benefica!

Ai citit nenumarate de cure de detoxifiere si ai inteles ideea: iti purifica organismul. Insa de ce este indicat sa urmezi cel putin o cura de detoxifiere pe luna si cu ce te ajuta, din punct de vedere al sanatatii, afli in continuare:

1. Pentru un sistem imunitar mai bun. Prin detoxifiere, organele si sistemul nostru imunitar se curata si vor functiona asa cum trebuie. Corpul va absorbi mai multa vitamina C, care ajuta la circulatie.

2. Slabesti. Este unul dintre cele mai sanatoase moduri prin care poti pierde in greutate, fara a cauza probleme de sanatate. Scapi de cateva kilograme, daca tii o cura drastica de detoxifiere, iar aceasta te ajuta sa scapi de obiceiurile nocive si sa mananci mai sanatos.

3. Iti imbunatateste aspectul general. Vei avea parul si pielea mai catifelate si stralucitoare. Este recomandat ca, in timpul programului de detoxifiere, sa mergi si la sauna unde sa elimini toxinele prin transpiratie. Acest lucru iti face tenul frumos.

CITESTE SI: Toamna aceasta, e momentul pentru DETOXIFIEREA FICATULUI

CITESTE SI: Cea mai simpla si eficienta cura de detoxifiere. Tine doar o zi!

Parul este, de asemenea, influentat de dieta noastra. Cu cat aducem un aport mai mare de vitamine si minerale, cu atat vom avea o podoaba capilara mai frumoasa si rezistenta.

4. Te bucuri de viata! Indepartand toate toxinele din organism, vei fi mai energic si plin de viata. Reducand cantitatea de zahar, cofeina si grasimi, iti vei lua forta din fructe si legume, adevarate energizante naturale.

Daca nu esti inca decisa daca vrei sa urmezi o cura de detoxifiere ca la carte, incepe cu cateva tehnici simple prin care sa iti cureti organismul de toxine:

– bea mai multa apa

– mananca cereale integrale, cu multe fibre

– mananca mai putine sare

– incepe sa faci miscare

Acesti pasi simpli reprezinta inceputul unei cure de detoxifiere care te va face sa te simti mai bine in interior si exterior.

healthyalbany.org

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top