Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

De ce problemă a scăpat Lidia Fecioru consumând ceai din coajă de ceapă. Îți spune și cum se prepară

Cojile de ceapă ne pot salva organismul în fața afecțiunilor. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit rețeta de ceai din coajă de ceapă care ține în frâu bolile.

„Coaja de ceapă și coaja de usturoi conțin vitamina P, care este de fapt foarte bună pentru ateroscleroză.

Ceaiul din aceste coji e bun pentru circulația periferică, pentru hipertensiune. Este un imunostimulator foarte bun.

Acest ceai e foarte bun în perioada în care faci chimioterapie, pentru că inhibă dezvoltarea celulelor canceroase.

Plus că dezintoxică foarte bine sodiul din corp, urmările chimioterapiei, a natriului care sunt foarte nocive.

E foarte bun pentru tot ce înseamnă tractul urinar, dar îndeosebi pentru circulația periferică, pentru tot ce ține de corp și mușchii cardiaci.

Orice om poate să bea ceai din frunze de ceapă și foi de usturoi. Nu frunză, coaja. Coaja uscată. Iei o boabă, știi cum se spune, o boabă înseamnă că iei cu trei degete.

Nu trebuie să o păstrăm 100 de ani, un piculeț. Se fărâmițează ceapa cu usturoiul și se adaugă într-un pahar cu apă.

CITEȘTE ȘI: Cum slabesti cu ceapa rosie

Rosie sau alba? Care ceapa este mai buna pentru sanatatea ta?

Rețeta cu ceapă recomandată de Lidia Fecioru pentru diabetici

Pune usturoi si foi de dafin intr-o sticla si ascunde-o in casa! Efectul te va uimi!

Lidia Fecioru a dezvăluit LEACUL care te scapă de o boală supărătoare: “Pisează nişte usturoi, pune-l în…

Se poate bea un pahar dimineața și un pahar seara. Coaja de ceapă protejează ceapa din interior. Nu o lasă să germineze, să încolțească. Abia când începe coaja usturoiului să încolțească, pune în pericol leguma din interior”, a declarat Lidia Fecioru în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Ceapa, beneficii uluitoare asupra sănătății

Ceapa este cunoscuta pentru proprietatile sale curative inca din Antichitate. Nu degeaba vecinii nostri bulgari mananca foarte multa ceapa, tara lor fiind plina de centenari.

Ceapa este formata din zahar, vitamina A, B si C, sodiu, potasiu, fosfat si nitrat calcarosi, fier, sulf, iod, disulfura de alil si de propil, ulei volatil, glucochinina si principii antibiotice. Ceapa este un puternic diuretic si stimuleaza cu intensitate sistemul nervos. Poate fi folosita chiar si ca afrodisiac si are, de asemenea, un rol usor hipnotic.

GRIPA
Daca esti racit si paracetamolul nu isi mai face efectul, iti recomandam urmatoarea reteta. Lasa la macerat doua cepe taiate in felii subtiri in 1/2 litri de apa. Tratamentul pentru prevenirea si combaterea gripei dureaza 15 zile. Consuma cate un pahar de ceapa dupa fiecare masa dar si inainte de culcare.

DIAREEA SUGARILOR
Infuzeaza 3 cepe taiate intr-un filtru de apa in clocotire. Pentru ca bebelusul sa poata consuma acest preparat, indulceste-l cu putin zahar.

MIGRENE
Aplica pe frunte foite de ceapa cruda, dupa care maseaza-ti fruntea cu o carpa calda spre fierbinte. Ceapa are rolul de a stimula sistemul nervos astfel incat sa iti ofere o stare de relaxare.

REUMATISME
Decoct cu 3 cepe taiate, dar necuratate de foitele care acopera ceapa, intr-un litru de apa. Se lasa la fiert 15 minute si se consuma cate un pahar cand te trezesti dimineata si seara, inainte de culcare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top