Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

De ce Prințesa Diana i-a oferit mai multă atenție lui Harry, și nu lui William

Legătura dintre mame și băieți este una extrem de puternică, iar Prințesa Diana a vrut să îi țină mereu aproape pe cei doi băieți ai ei, astăzi așezați la casele lor, Harry și William.

Toată lumea a observat de-a lungul timpului că prințul Harry a fost copilul preferat al Dianei.

Prințesa Diana a motivat la un moment dat decizia de a-i acorda mai multă atenție lui Harry. Aceasta a spus că știa că William va deveni rege într-o zi în timp ce Harry nu avea șanse reale pentru a urca pe tron. Prințul William este al doilea în ordinea de succesiune, după tatăl său, Charles, în vârstă de 69 de ani.

„A trebuit s-o fac. Charles și cu mine am muncit atât de mult pentru a ne asigura că ambii băieți primesc aceeași atenție și aceeași iubire, dar alții din familie păreau să se concentreze asupra lui William”, ar fi mărturisit Prințesa Diana, când trăia.

Deși Kay nu a dezvăluit cine erau „ceilalți”, se pare că însăși regina Elisabeta a II-a îl prefera pe William dintre nepoții săi. „Harry se plângea că ori de câte ori el și William își vizitau bunica la Clarence House, William era mereu pe lângă ea. <>, i-ar fi spus Harry mamei lui”, a mai spus expertul.

„Ea va fi întotdeauna amintită pentru munca ei uimitoare, dar în spatele strălucirii sale, pentru noi ea a fost pur și simplu cea mai bună mamă din lume”, mărturisea prințul Harry la comemorarea a 10 ani de la dispariția mamei sale, în 2007.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top