Connect with us

Revistateo.ro

De ce nu e bine sa pui capul pe o perna rosie - Semnificatia mistica ascunsa

Stil de viata

De ce nu e bine sa pui capul pe o perna rosie – Semnificatia mistica ascunsa

Exista o serie de superstitii, de credinte legate de obiectele pe care le folosim in fiecare zi, de la electrocasnice pana la cearsaf sau papucii cu care umblam prin casa. Afla de ce o perna rosie anunta necazuri, conform credintelor Feng Shui-ului.

Simbolistica obiectelor de langa tine:

PERNA ROSIE – Persoanele care dorm pe o perna rosie isi ingreuneaza sufletul fara sa isi dea seama. Se spune ca perna de culoare rosie simbolizeaza pacatul si viata traita in pacat si suferinta. Cele mai bune culori pentru a dormi sunt verdele, albastrul sau negrul.

OGLINDA – Daca stai foarte mult timp in oglinda, vei cadea in pacatul trufiei si al vanitatii. Oglinda sugereaza un caracter introspectiv si daca in a te apara de atacurile psihotronice este buna, cand vine vorba de reflexie, statul prea mult in oglinda conduce la autodeochi.

O JUCARIE DE PLUS SAU ORICE JUCARIE DE COPIL – Daca ai in camera ta sau in casa o jucarie de copil vei atrage bunatatea si inocenta.

UN CEAS FARA LIMBI – Daca ai pe perete un ceas fara limbi, ar fi bine sa il arunci cat mai repede. Ceasul fara limbi semnifica neputinta omului de a-si controla propria soarta.

Trucuri feng shui pentru a avea noroc la bani in 2016

FENG SHUI: Albastră sau roșie? Vezi ce simbolizează fiecare lumânare, în funcție de culoarea acesteia

PERDEAUA ALBASTRA – E bine daca ai in casa o perdea albastra. Aceasta reprezinta lumea cereasca si reconectarea cu divinitatea.

LAMAIE LANGA SOLNITA – Nu tine niciodata o lamaie langa o solnita. Aceasta simbolizeaza faptele rele si cineva iti poarta sambetele.

CUTIT IN PAINE – Daca obisnuiesti sa lasi cutitul intr-o bucata de paine sau o paine intreaga, esti in fata unei comuniuni sfinte. Vei participa in scurt timp la un eveniment major pozitiv. Poate fi un botez sau o nunta.

FEREASTRA MURDARA SI OBIECTE LASATE PE PERVAZ – Daca lasi fereastra murdara sau anumite obiecte pe pervaz (pahare, ghiveci fara floare etc) vei suferi de o boala fizica, sustin ezoteristii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top