Connect with us

Revistateo.ro

De ce fac oamenii sex noaptea? Specialistii vin cu cateva explicatii. Sa vedem despre ce este vorba. Te-ar putea surprinde.

dragoste

De ce fac oamenii sex noaptea?

Multi oameni fac sex noaptea, inainte de somn. Tocmai de aceea acum se pune semnul egalitatii intre sex si „a dormi” cu cineva. Nu exista motive evidente pentru care se intampla lucrul acesta, insa expertii vin cu cateva explicatii. Asa ca, sa vedem de ce fac oamenii sex noaptea.

Sexul in timpul noptii

In cazul cuplurilor casatorite, actul sexual se petrece, de regula, in timpul noptii. Aceeasi regula se aplica si in cazul celor care au o relatie stabila, fara probleme legate de infidelitate. Antropologii au observat ca in cazul relatiilor extraconjugale, lucrurile sunt diferite. Oamenii fac sex in oricare moment al zile, in functie de situatie, de timpul liber etc.

Cercetarile au subliniat faptul ca oamenii casatoriti fac sex, de regula, intre orele 10:00 p.m. si 2:00 a.m., sau dimineata, in jurul orei 6:00 a.m., cand se trezesc. De asemenea, actul sexual poate avea loc si in serile din timpul weekend-ului. Acest program este impus si de programul de la servicu al fiecaruia. Potrivit studiilor, oamenii care nu fac sex in timpul saptamanii sunt mult mai odihniti, deci mai eficienti la locul de munca. Aici s-ar putea gasi o explicatie.

De asemenea, se pare ca sansele ca cei doi parteneri sa devina parinti sunt mult mai mari daca, dupa partida de sex, femeia va sta intinsa pe pat. Si nopatea se poate face lucrul acesta fara probleme.

De ce dorm oamenii impreuna? Intimitatea este una dintre explicatii. Legatura dintre ei devine mult mai puternica. De asemenea, mai exista si alte motive. Spre exemplu, iarna, daca oamenii dorm impreuna cu cineva, se vor incalzi mult mai usor. Plus ca se simt mult mai protejati daca stiu ca cineva le este alaturi.

CITESTE SI: Ce trebuie sa faci imediat dupa o partida de sex

Asadar, exista mai multe raspunsuri pentru intrebarea „De ce fac oamenii sex noaptea?”. Fie pentru ca atunci gasesc timp liber, dupa ce vin de la serviciu. Ori poate pentru ca isi doresc sa devina parinti si sunt mai mari sansele sa conceapa un copil daca, dupa ce se consuma actul sexual, femeia va sta intinsa pe pat. Iar noaptea este momentul cel mai oportun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top