Connect with us

Revistateo.ro

De ce fac femeile sex

dragoste

De ce fac femeile sex

Femeile au o sensibilitate mai accentuata fata de barbati si asta din cauza schimbarilor hormonale care au loc luna de luna. Numeroase studii facute de psihologi si sexologi reputati au aratat ca femeile pun suflet in tot ceea ce fac, chiar si cand vine vorba de activitatea sexuala.

Femeile nu isi pot imagina sexul fara un strop de pasiune, fara dragoste, pe cand barbatii fac de multe ori sex pentru eliberarea hormonala. La intrebarea „De ce fac femeile sex?” exista cateva raspunsuri. Multi barbati cred ca doamnele si domnisoarele fac dragoste atunci cand se simt singure sau cand vor sa fie validate in ochii partenerului. Cei care cred asta nu sunt departe de adevar.

Asadar, de ce fac femeile sex?

Un studiu recent arata ca sexul la femei este cauzat nu doar de hormoni, ci si de o serie de factori psihologici. Cercetarea care a avut loc in 5 clinici din Statele Unite arata ca factorul emotional este mai puternic decat cel hormonal. Femeile isi doresc, asa cum multi barbati si-au imaginat deja, validare, incredere in fortele proprii. Practic, sexul contribuie din plin la stima de sine.

John Randolph, unul dintre autorii studiului care a incercat sa raspunda la intrebarea de ce fac femeile sex spune ca fara factori psihologici nu ar exista nicio partida de amor cand vine vorba de femei.

CITESTE SI: Sfaturi simple pentru a-ti imbunatati viata sexuala

5 lucruri care se intampla cand faci sex des

Factorii psihologici sunt mai importanti chiar si decat stimularea testosteronului. La studiu au participat peste 3.000 de femei din America. Cercetatorii au recoltat si sange pentru a vedea nivelul hormonilor sexuali.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top