Connect with us

Revistateo.ro

De ce este mierea vindecatoare

Naturiste

De ce este mierea vindecatoare

Mierea este un real antibiotic natural care poate fi folosit pentru tratarea mai multor probleme de sanatate.

De recomandat atunci cand doresti sa te vindeci cu ajutorul mierii de albine este sa evit mierea procesata si incalzita, opteaza pentru o varianta cat mai naturala a acestui aliment dulce.

Mierea provenita de la mai multe plante are beneficii pentru diferite probleme cum este cea a somnului. Daca ai miere de lavanda, ia doua lingurite inainte de somn si vei dormi mult mai linistit. Impreuna cu scortisoara si turmericul, mierea de hrisca reduce inflamatiile articulatiilor si intareste sistemul imunitar. Se mai foloseste mierea in combinatie cu scortisoara atunci cand pacientul se recupereaza dupa un atac vascular.

CITESTE SI:MIEREA, MAI PUTERNICA DECAT ANTIBIOTICELE

Motivul pentru care mierea procesata si incalzita nu este la fel de vindecatoare ca mierea ”bruta” il constituie tocmai disparitia proprietatilor miraculoase. Prin filtrare sunt eliminate multe tipuri de polen si alte elemente care usureaza digestia, amelioreaza raceala sau reduc alergiile.

CITESTE SIMASCA DE PAR DIN MIERE SI BANANE

Optati pentru mierea care nu a fost produsa in locuri unde se folosesc chimicale precum pesticidele. Sursele ecologice garanteaza din plin calitatea mierii pentru vindecarea problemelor de sanatate. Consumata regulat, nu in cantitati exagerate, mierea provine bolile de inima, reduce colesterolul, are efecte calmante la nivelul stomacului si vindeca cicatricile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top