Connect with us

Revistateo.ro

De ce este bine să îți masezi tălpile

Sanatate

De ce este bine să îți masezi tălpile

Masajul la tălpi are numeroase beneficii. Printre cele mai cunoscute se numără proprietatea de a-ți îmbunătăți viața sexuală. Potrivit experților, dacă faci masaj la tălpi o perioadă mai îndelungată, apetitul tău sexual va crește și calitatea activității sexuale se va îmbunătăți. În plus, este un mod bun de a începe o noapte romantică: uleiuri esențiale cu proprietăți afrodisiace și un masaj romantic și tandru pornind de la tălpi te pot înfierbânta.

CITEȘTE ȘI: DE CE APETITUL TĂU SEXUAL ESTE REDUS

Masajul la tălpi îmbunătățește circulația, iar capacitatea de oxigen din corpul tău va crește cu 15% dacă repeți procedura în mod constant. Bucură-te în fiecare seară de un scurt masaj la tălpi și dimineața te vei trezi relaxată, cu forțe proaspete și foarte odihnită. Totodată, acest tip de masaj este benefic pentru diabetici și ajută la tratarea migrenelor și a durerilor de cap. Un studiu efectuat în Danemarca demonstrează că angajații unei firme au simțiti efectele reale ale reflexoterapiei după doar 6 ședințe.

Acest tip de masaj ajută din plin în lupta cu depresia și anxietatea și te ajută să te relaxezi chiar și în cele mai tensionate perioade din viața ta. Conform specialiștilor, un masaj la tălpi are un efect de durată și îmbunătățește starea pacientului mult timp după ce picioarele acestuia au fost masate. Este excelent pentru reducerea tensiunii arteriale și scade considerabil nivelul de anxietate.

Dacă ești la menopauză un masaj te poate ajuta mai mult decât îți imaginezi. Cele mai frecvente simptome ale menopauzei sunt instabilitatea emoțională, stările nervoase, anxietatea, insomnia  și depresia. După cum am menționat și mai sus, masajul tălpilor ajută în combaterea acestor simptome și oferă relaxare de lungă durată organismului.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top