Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Apasa aceste puncte de pe talpa bebelusului tau si se va opri imediat din plans

Multi parinti au petrecut nopti intregi de nesomn din cauza ca bebelusii lor plangeau fara oprire, insa acest lucru poate fi remediat in cateva secunde.

Daca ai un copil, atunci ai vazut cu siguranta ca incepe sa planga din senin, iar primul tau gand este sa ii schimbi scutecul sau sa ii dai sa manance. Dupa ce rezolvi aceste probleme si bebelusul nu se opreste din plans, iti faci tot felul de ganduri si nu stii ce sa faci ca sa opresti plansul.

Ei bine, reflexoterapia se pare ca este perfecta pentru ca bebelusul sa se linisteasca instantaneu. Aceasta practica dateaza de mii de ani in China antica si este folosita cu succes, fara efecte adverse.

Reflexoterapia se baseaza pe atingerea unor puncte pe picioare si pe maini, care corespund organelor, muschilor, oaselor si sistemelor corpului.

Reflexoterapie

Reflexoterapie


Specialistii in reflexoterapie considera faptul ca bebelusii sunt mult mai receptivi la aceasta terapie si la atingere, asa ca este foarte usor sa linistesti bebelusul intr-o clipa.

Varfurile degetelor corespund cu inima si cu dintii copilului, iar atunci cand observi ca bebelusului incep sa ii creasca dintii, aplica presiune pe varful degetelor.

In caz de probleme respiratorii, aplica presiune pe centrul degetelor. Copiii mici sunt predispusi la raceli si la probleme respiratorii, iar atingerea acestui punct ii linisteste extrem de repede.

Daca bebelusul are o congestie in piept, atinge usor zona care se afla mai jos de degete. Asa tratezi si tusea si racelile.
Plexul solar este colectia de nervi localizata intre stomac si plani si ajuta calmarea copilului. Apasa usor pe zona colorata cu portocaliu.

In cazul in care bebelusul are probleme digestive, apasa usor in locul marcat cu galben si se va opri din plans.

Daca nu stiai deja, masajul talpilor ajuta si la eliminarea constipatiei si a disconfortului asociat cu aceasta. Stimuleaza functionarea corecta a intestinului gros presand zona colorata cu roz inchis.

In cazul in care ai impresia ca micutul are dureri de burtica, atunci preseaza usor spre calcai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top