Connect with us

Revistateo.ro

Cum te ajuta un fotoliu de masaj de la Komoder sa scapi de tensiunea musculara

Stil de viata

Cum te ajuta un fotoliu de masaj de la Komoder sa scapi de tensiunea musculara

Desi achizitionarea unui fotoliu de masaj poate fi o decizie care necesita argumente solide, deoarece este o investitie costisitoare, trebuie sa privim dincolo de aspectele financiare. Fotoliile de masaj au numeroase beneficii pentru sanatate si, deci, reprezinta o investitie care ofera avantaje importante pe termen lung.

Fotoliul de masaj de la Komoder – cel mai bun mod de a relaxa musculatura corpului

Ce poate fi mai placut atunci cand, dupa o zi intreaga de munca, ne bucuram de cateva minute de masaj? Iti spunem noi: sa te bucuri de acest masaj chiar in confortul propriei case. Special destinate acestui scop, fotoliile de masaj de la Komoder au incorporate tehnologii performante care sa-ti relaxeze tensiunea musculara instalata pe intreg parcursul zilei pline de activitati.

Acestea realizeaza fidel toate miscarile efectuate in timpul unui masaj terapeutic, iar studiile arata ca masajul este cel mai bun mod de a atenua durerile musculare. Cum se intampla asta? Ei bine, prin miscarile de masaj este stimulata circulatia sanguina. Prin acest procedeu, sunt eliminate substantele numite opiacee endogene, care sunt produse de organism cu rolul de a reduce senzatiile de durere.

Functii ale fotoliului de masaj cu rol in detensionarea musculara

Asa cum am mentionat anterior, masajul realizat de un fotoliu de masaj este similar cu cel realizat la centrele de SPA sau in cele de masaj terapeutic. Insa pentru acest lucru este nevoie ca scaunul respectiv sa aiba cateva functii dedicate, cum ar fi:

1. Sistem de role 3D

Cea mai frecventa afectiune acuzata mai ales de catre personele al caror job presupune statul pe scaun este cea lombara. Spatarul fotoliilor de masaj de la Komoder are prevazut un sistem de role 3D pentru spate. Rolele respective urmaresc linia coloanei vertebrale si ajuta si la corectarea posturii corpului.

2. Perne de aer

Acestea sunt menite sa maseze si sa relaxeze grupele de muschi ale picioarelor. Din cauza incaltamintei nepotrivite sau a mersului pe jos pe distante mai mari, picioarele obosesc. Pernutele moi de aer ale fotoliului de masaj sunt special concepute pentru a acoperi gamba, glezna si talpa, astfel eliminandu-se tensiunea instalata la nivelul membrelor inferioare.

3. Functia “Zero Gravity”

Functia “Zero Gravity” permite utilizatorului cea mai confortabila pozitie in scaunul de masaj, miscarile fiind resimtite mult mai intens. Acum, spatele este sustinut in totalitate de spatar si este aliniat cu coapsele. Masajul in aceasta pozitie ofera o senzatie de relaxare completa. Cele mai multe dintre modelele de fotolii de masaj au 2 sau 3 trepte de inclinare a unghiului.

Acestea sunt cele mai importante 3 functii pe care trebuie sa le aiba un fotoliu de masaj pentru a indeplini cu succes rolul de destindere a musculaturii corpului. Fotoliile de masaj puse la dispozitie de Komoder, o companie cu experienta bogata in acest domeniu pe piata din Romania, sunt dotate cu aceste tehnologii performante, oferind tot confortul de care are nevoie o persoana la sfarsitul unei zile obositoare de munca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top