Connect with us

Revistateo.ro

De ce e bine sa mananci ananas in fiecare zi

Naturiste

De ce e bine sa mananci ananas in fiecare zi

Tu stii de ce e bine sa mananci ananas? Consumat zilnic, acest fruct tine la distanta o serie de afectiuni si te revigoreaza complet.

Beneficiile consumului de ananas

1. Este bogat in mangan, dar ce este manganul? Mineralul are un rol esential in productia anumitor enzime esentiale. Manganul este introdus in o serie de creme care au rolul de a regenera tesuturile. Multe produse contin si vitamina B1, element-cheie pentru numeroase functii vitale ale corpului nostru. Pe langa mangan, ananasul contine si fier, potasiu si sulf, care ajuta la generarea enzimelor ce potenteaza activitatea hormonilor sexuali.

2. 100 de grame de ananas pe zi te feresc de bolile cardiace si diabet. Vitamina C din ananas lupta cu radicalii liberi si ajuta la insanatosirea celulelor noastre. Ananasul este recomandat persoanelor care au probleme cu cartilajele si oasele. Si cardiacii trebuie sa manance ananas des ca sa isi protejeze inima.

3. Ananasul are grija de tiroida. Fosforul si calciul sunt utile pentru combaterea afectiunilor tiroidiene si ajuta la vindecarea celulelor nervoase din corp.

4. Pielea ta isi recapata elasticitatea. Iti poti prepara singura o crema pe baza de ananas. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi suc de ananas (nu mai mult de 50 de mililitri) cremei hidratante pentru corp. Amesteca bine crema cu sucul de ananas si vei obtine remediul care tine celulita la distanta.

5. Ananasul este recunoscut pentru tratarea indigestiei. Bromelina ajuta la digerarea proteinelor, mai ales daca ele sunt combinate cu sosuri grase. Un suc de ananas dupa masa te scapa de manifestarile neplacute ale stomacului.

6. Adio, placa bacteriana! Clateste-ti gura cu zeama de ananas dupa fiecare spalare pe dinti. Vitamina C din ananas insanatoseste gingiile si previne depunerea reziduurilor alimentare la radacinile dintilor. Cu alte cuvinte, cu ajutorul ananasului poti avea o viata lipsita de carii.

CITESTE SI: Tu stii ce se intampla cu sanii tai cand mananci ananas?

7. Persoanele hipertensive e bine sa consume ananas cat mai des posibil. Fructul curata peretii arterelor, pe care se depune o presiune foarte mare, si diminueaza tensiunea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top