Connect with us

Revistateo.ro

De ce e bine sa faci sex de trei ori pe saptamana

dragoste

De ce e bine sa faci sex de trei ori pe saptamana

Expertii recomanda sa faci sex in fiecare saptamana. De-a lungul timpului, au aparut tot felul de teorii cu referire la numarul ideal de partide sexuale intr-o saptamana. Cercetatorii de la Universitatea Harvard au descoperit ca numarul ideal de partide de sex este trei, scrie siempremujer.com.

De ce e bine sa faci sex de trei ori pe saptamana

Sexologii si medicii sustin ca o persoana normala face sex la doua zile. Mai multe lucruri pozitive se intampla in corpul tau daca faci sex regulat. Iata-le:

1. Iti imbunatatesti respiratia

Orgasmul are capacitatea de a tine la distanta depresia si anxietatea. Miscarile din timpul actului sexual sunt benefice si pentru persoanele care sufera de boli respiratorii. Sexul previne bolile cardiace si blocajele aparute in plamani, pentru ca, practic, e tot un fel de face sport.

2. Vei avea tenul fin

Persoanele care nu fac sex des se confrunta cu tot felul de probleme dermatologice intrucat hormonii acestora sunt tinuti in lant. Daca faci sex de trei ori pe saptamana nu vei avea probleme cu acneea, iar ridurile vor aparea ceva mai tarziu.

3. Esti absolvita de imbatranirea prematura

Femeile care sunt nefericite in relatia de cuplu imbatranesc timpuriu. Sexul tine la distanta imbatranirea timpurie, iar femeile fericite din punct de vedere sexual arata de 20 de ani la 40.

4. Zero stres!

Ce poate fi mai placut decat o zi stresanta care se termina cu multa placere? Cea mai buna metoda de a combate stresul este… sexul! Gloria Bramer, cunoscut psiholog spaniol, sustine ca femeile care fac sex de cel putin 3 ori pe saptamana nu mai iau totul personal la locul de munca, iar stresul zilnic dispare. De asemenea, femeile satisfacute de viata lor amoroasa sunt mereu binedispuse si se deprima mai rar fata de cele care sunt prizoniere intr-o relatie nefericita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top