Connect with us

Revistateo.ro

De ce barbatii fluiera dupa femei

Cuplu

De ce barbatii fluiera dupa femei

Barbatii sunt ca lupii. Asta cred majoritatea femeilor despre masculii din jurul lor. Cand unul sau mai multi barbati se manifesta zgomotos pe strada, fluierand, tipand sau urland dupa o femeie frumoasa, nu cauta decat sa ii acapareze atentia.

Daca barbatii aleg sa atraga atentia prin astfel de mijloace majoritatea femeilor ii vor ignora si isi vor vedea de drum. Aceste manifestari sunt precum jocurile din copilarie; cu cat reuseai sa tipi mai tare cu atat  capatai mai mult respectul celor din jur. Timpul a trecut si situatia s-a schimba.  Barbatii alearga acum doar dupa atentia femeilor. Nu cred ca vreo fata se va opri din drum doar pentru a face cunostinta cu un asemenea barbat.

Categoria cea mai interesanta o reprezinta baietii care agata de la volan. Se prea poate ca aceasta tactica sa functioneze doar la un anumit segment de femei, insa aici intervine o alta problema. Totusi, care este cea mai adecvata metoda de a intra in discutie cu o femeie?

Totul depinde de tipul fetei care urmeaza sa fie abordata. Daca barbatul alege sa agate o fata cu ajutorul „fluieratului” este clar ca respectiva nu ii va da nicio sansa. Pana la urma urmei ce ar avea de castigat? Pentru ca un barbat sa fie elegant si sa nu para badaran ar putea sa se duca la fata pe care a pus ochii si sa o abordeze civilizat, fara alte manifestari.

CITESTE SI: 4 lucruri care iti spun ca barbatul pe care ai pus ochii este inteligent

CITESTE SI: EXPERIMENT-De ce barbatii prefera femeile care poarta tocuri?

Mai sunt indivizi care prefera sa intre in dialog cu o domnisoara la semafor. De cele mai multe ori acestia vor sa ii transmita un compliment legat de sofat sau de masina pe care o conduce. Aceasta categorie de cuceritori cauta aventuri si nu doresc o relatie de durata.

Daca data viitoare o doamna sau o domnisoara mai aude un fluierat pe strada ar fi bine sa il ignore. Probabil vine din partea unui muncitor de pe santier care nu are altceva mai bun de facut. In alta ordine de idei cei care fluiera o fata aparent fara motiv vor doar sa ii transmita un compliment pentru calitatile sale fizice, pentru mers, atitudine sau pentru vestimentatie.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top