Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

De ce a stat Mihai Leu 36 de ore fără mâncare și apă

Mihai Leu a acordat un interviu în exclusivitate la Antena Stars, pentru emisiunea Refresh by Oana Turcu. Fostul pugilist român a mărturisit în ce moment al vieții sale a trecut printr-o situație atât de dramatică încât timp de o zi și 12 ore nu a pus gura pe apă sau mâncare.

Mihai Leu a povestit la Antena Stars cum a reușit să evadeze din România pe vremea lui Nicolae Ceaușescu. „Am găsit un şofer de tir care a fost de acord să mă treacă ascuns în tirul lui din Grecia până la Paris. Am dormit într-o ladă de sub patul lui, în cabină. Am stat acolo 36 de ore. Nu neapărat pentru că a fost transportul atât de lung, dar el trebuia să ducă TIR-ul în vamă înainte să i se facă controlul.

CITEȘTE ȘI: ACESTE 4 ALIMNTE SCAD POFTA DE SEX
Normal că m-a ascuns ca să fie sigur că nu se întâmple nimic. Probabil că aş fi putut să ies pe vapor din acea ladă, dar el nu mi-a spus tot aşa de teamă să nu mă vadă cineva şi să aibă probleme. M-a scos după 36 de ore când am ajuns în Italia. Nu am mâncat, nu am băut nimic. Dar asta cu setea şi foamea, ca boxer, eram obişnuit”, a povestit Mihai Leu despre fuga acestuia din 1987, notează spynews.ro.

Mihai Leu este una dintre vedetele sportului românesc, iat românii se pare că l-au uitat complet pe acesta. Leu a ajuns campion mondial în 1987la grupa WBO supwemijlocie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top