Connect with us

Revistateo.ro

Dana Rogoz este ,,Balerina”, cea mai simpatica dansatoare, din 3 martie, la cinema

Stil de viata

Dana Rogoz este ,,Balerina”, cea mai simpatica dansatoare, din 3 martie, la cinema

Aflata la primul ei rol principal de dublaj, Dana Rogoz promite sa fie cea mai simpatica dansatoare, din 3 martie pe marile ecrane, odata cu interpretarea micuţei Felicie din spectaculoasa animaţie 3D ,,Balerina”.

Despre aşteptarile sale şi rolul din,,Balerina”, Dana Rogoz a declarat: ,,in copilarie mi-am dorit sa fiu stewardesa, pentru ca aveam o prietena de la care inţelesesem ca meseria asta e despre a zbura cu avionul si a te intoarce acasa cu multe cadouri pentru copii. Sa zicem ca la varsta micuţei balerine Felicie imi doream deja sa fiu actriţa. Am dublat mai multe personaje de-a lungul ultimilor ani, insa acesta este primul rol principal. Sigur e multa emoţie. Baletul nu este un sport. Este o arta. Exact ca şi actoria. inseamna foarte multa munca, indiferent de ora, zi sau de viaţa personala. Trebuie sa fii acolo cu totul. Din 3 martie, voi fi cea mai simpatica dansatoare, promit!”, a concluzionat artista.

Animaţia 3D „Balerina” prezinta aventura lui Felicie, o tanara orfana care are o singura pasiune: dansul. Alaturi de Victor, cel mai bun prieten al sau care işi doreşte sa devina un inventator renumit, pun la cale un plan extrem de indrazneţ pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, Oraşul Luminilor şi al tuturor posibilitaţilor. Felicie va trebui sa lupte mai mult ca niciodata, sa se autodepaşeasca şi sa inveţe din greşeli astfel incat sa poata transforma in realitate cel mai nebunesc vis al sau… intr-o buna zi va deveni cea mai graţioasa balerina de la Opera din Paris.

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul 3D „Balerina” are premiera pe marile ecrane din Romania din 3 martie.

Clipul care conţine declaraţia integrala a artistei poate fi urmarit accesand linkul urmator:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top