Connect with us

Revistateo.ro

Star

Dana Rogoz, emoționată până la lacrimi. E vorba despre fiul ei

Dana Rogoz a scris pe blogul personal despre unul din cele mai emoționante momente din viața ei, oferite chiar de fiul ei.

Fosta Abramburica l-a adus pe lume pe Vlad, iar acum este nu doar o femeie împlinită, ci și o mamă extrem de fericită.

Fiul ei a făcut un gest emoționant pentru ea, iar vedeta a povestit totul cu lux de amănunte pe blogul personal.

„Eu îi spun zilnic lui Vlad că îl iubesc. Nu cred că asta ar avea cum să aducă ceva rău în educaţia şi în dezvoltarea lui. Ba dimpotrivă.

Ştiu că pe vremea când noi eram copii alta era percepţia, dar eu am ajuns să cred că spunându-i de câte ori ai ocazia copilului cât de mult îl iubeşti nici nu îl alinţi, nici nu cred că îi scazi din însemnătate acestei declaraţii.

Poţi să speri că el se va simţi mereu iubit, în siguranţă, va avea mai mare încredere în el şi nu îi va fi teamă să împărtăşească aceeaşi iubire în viaţa altora.

Aceasta fiind introducerea, acesta fiind contextul, am să vă povestesc o întâmplare recentă din familia noastră. Imediat după ce s-a trezit din somn, a venit la noi în pat să ne spună ‘Bună dimineaţă, mama. Bună dimineaţă, tata.’

După acest moment drăgălaş, urmează invariabil, în fiecare dimineaţă, Marea Pupăceală. Ne pupăm unii pe alţii până ne albim. Într-un astfel de schimb de pupicuri, Vlad îmi spune: ‘Te iubesc enorm, mama.’

Îmi mai spusese câte un ‘şi eu’ sau câte un ‘te iubesc’ ca răspuns la ‘te iubesc’-ul meu, dar până atunci nu avusese niciodată iniţiativa şi, în orice caz, aşa un avant în declaratii de iubire. Părea o replică scoasă din adâncul inimioarei lui.

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea a primit o veste de ultimă oră de la medici, după ce a născut

Marcel Toader a reacţionat după ce Gabriela Cristea a născut: “Sper să fie…”

Aşa că îi raspund: ‘Doamne, Vlad, când îmi spui asta simt aşa… o bucurie în tot corpul!’ şi apoi răspunsul lui: ‘Eu nu simt nimic!’ Vă daţi seama că ne-a bufnit râsul şi pe mine şi pe Radu. ‘Tata, tu simţi ceva în corp?’

‘Da, Vlad, şi eu simt.’ Şi apoi continuă el zâmbind şi uşor mirat de aşa o descoperire haioasă: ‘Eu nu simt NIMIC! Eu zic aşa că aşa ziceţi şi voi!’. Mi s-a părut genială declaraţia. Atât de sinceră şi atât de amuzantă. Totul e în mintea noastră de părinţi nebuni de atâta iubire…”, a scris Dana pe blog.

Când revine Gabriela Cristea în televiziune

Gabriela Cristea este una din cele mai iubite vedete de televiziune din România, iar de curând a devenit și mămică. Aceasta a povestit într-un interviu video pentru Libertatea despre cum s-a adaptat la noua viață, dar și când vrea să faca nunta cu Tavi Clonda.

“E tare frumoasă viața alături de ea! E roz! A bifat primul eveniment la 6 săptămâni. De astăzi suntem bebelușă”, a declarat proaspătul tătic pentru Libertatea.

“Cred că toate mămicile plâng de fericire în momentul în care se întâlnesc prima oară, față în față, cu bebelușii. Pentru mine a fost unic și a fost irepetabil. Sincer, aș mai face vreo 5-6 copii pentru sentimentul acela de atunci. A fost avalanșă de sentimente acolo, în sala de nașteri. Și cred că și pentru el până la urmă”, ne-a povestit Gabriela.

“Filmam, după un geam acolo! S-a simțit emoția prin toate ușile și prin toate geamurile, prin toți porii mei am simțit! Și când mă uit la înregistrarea aceea, de fiecare dată nu ai cum să nu plângi instant”, a adăugat el pentu ziarul Libertatea.

“Pe mine mă ajută soțul și pe soț îl ajut eu. Ne ajutăm reciproc! Deocamdată stăm doar noi doi cu ea, pentru că nu suntem pregătiți. Bunica (n.r. mama lui Tavi Clonda) a venit de câteva ori și mai mult m-a ajutat pe mine în gospodărie, în sensul că m-a ajutat cu curățenia, dar nu cu copilul!

Deocamdată nu se apropie nimeni de copil, decât noi! Probabil că din ianuarie voi reveni pe micul ecran, dar nu mă mai întreba lucrurile astea că mă apucă plânsul! Sunt așa, jumate, jumate!

Îmi doresc să mă întorc evident, pentru că vreau să fiu o femeie activă și să îmi continui cariera, dar în același timp îmi este foarte greu să mă gândesc la momenul în care o să o las acasă cu tati . Și sper că doar cu el, nu cu altcineva”, a declarat, pentru Libertatea, Gabriela Cristea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top