Connect with us

Revistateo.ro

slaba

Stiri

„Dacă ai fi mai slabă…”. Răspunsul unei femei la această remarcă este INCREDIBIL

O britanică a ieşit la o întâlnire cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet. După ce s-au văzut, acesta i-a spus că nu este suficient de slabă pentru a păstra legătura. Răspunsul dat de femeie este genial.

CITEŞTE ŞI: Un bărbat a calculat cât ar trebui să câștige soția lui pentru că e casnică. SUMA ESTE FABULOASĂ!

Michelle Thomas a cunoscut un bărbat pe o reţea de socializare şi după ce au vorbit o săptămână au hotărât că este cazul să se cunoască în realitate. După ce totul a decurs minunat, bărbatul i-a trimis următorul mesaj:

„Ești adorabilă, Michelle, și cred că ești cea mai drăguță femeie pe care am cunoscut-o, dar mintea mea este interesată de persoane mai… slabe. Deși sunt de-a dreptul impresionat de mintea și personalitatea ta, nu pot spune același lucru despre corpul tău. Și deși pot să stau cu tine, să flirtez, am sentimentul neplăcut că, în momentul în care ne vom dezbrăca, corpul meu mă va dezamăgi. Nu vreau să stau întins lângă tine și tu să mă întrebi ce s-a întâmplat de nu putem trece la „acţiune”. Vreau să fiu sincer cu tine, am putea flirta și spune glume și chiar m-aș căsători cu tine… dacă ai fi mai slabă.”

Femeia era la o întâlnire când a primit acest mesaj şi în acel moment a început să plângă. După ce şi-a revenit, britanica i-a răspuns bărbatului pe blogul său, iar replica este de-a dreptul impresionantă.

„Dragul meu, poate ai impresia că pozele mele mă pun într-o lumină mai bună decât arăt în realitate. Cu toate astea, sunt foarte deschisă şi mă descriu ca fiind o femeie care iubește pizza şi am poze în care apar mai sumar îmbrăcată, la a 30-a aniversare a mea. Probabil m-ai văzut și te-ai gândit „hmm, are o părerea prea bună despre ea, trebuie adusă cu picioarele pe pământ”? Ce mă îngrijorează cu adevărat este faptul că ai o fiica de 13 ani -un grafician talentat, care colecționează benzi desenate și ar vrea să meargă în Japonia. Tocmai din acest motiv mi-aş dori să îți încurajezi fiica să își iubească corpul şi mai ales să se bucure de el! Îi aparține! Dă-i toate motivele pentru a-şi construi o stimă de sine solidă, pentru ca atunci când un om mic atentează la ea, să îi răspundă aşa cum am făcut-o eu acum”.

Sursa foto executive-women.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top