Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cuvantul care te va inspira in urmatorii 20 de ani

Astrologii au descoperit care este cuvantul care le va marca destinele zodiilor in urmatori zeci de ani. Afla ce termen te va inspira, de ce trebuie sa tii cont pentru a avea succes.

CUVANTUL MOTIVATIONAL PENTRU BERBEC: RABDARE. Berbecii stau prost cu rabdarea, in general, insa trebuie sa invete sa abordeze viata cu mai mult calm.

Acest nativ are toate sansele sa se schimbe in urmatorii 20 de ani si sa obtina toate succesele trecute pe hartie daca trateaza viata cu mai multa detasare.

CUVANTUL MOTIVATIONAL PENTRU TAUR: PRECAUTIE. Taurii vor sa ajunga departe, dar marea lor problema este ca nu isi iau masuri de siguranta. Pot obtine functii importante in 20 de ani daca actioneaza cu mai multa precautie.

CITESTE SI: Zodia care este EXPERTA in PSIHOLOGIA INVERSA

CITESTE SI: Zodia care greseste DIN DRAGOSTE

CUVANTUL MOTIVATIONAL PENTRU GEMENI: SINCERITATE. Daca Geamanul va alege sinceritatea inaintea minciunii, realismul si pragmatismul inaintea ludicului, va putea rasufla usurat in urmatoarele decade.

CUVANTUL MOTIVATIONAL PENTRU RAC: HOTARARE. Racul este destul de nehotarat si sensibil. Nu conteaza daca va calca pe bec, trebuie sa paseasca cu DETERMINARE daca vrea stabilitate in viata lui.

CUVANTUL MOTIVATIONAL PENTRU LEU: CREATIVITATE. Leii trebuie sa renunte la egocentrismul caracteristic si la modul superficial in care trateaza viata. Leii sunt foarte creativi si trebuie sa pluseze mai mult pe aceasta latura.

CUVANTUL MOTIVATIONAL PENTRU FECIOARA: LIBERTATE. Libertatea motiveaza Fecioara sa nu se deprime. Aceasta trebuie sa caute acele aventuri care o fac sa se simta libera ca pasarea cerului si care ii aduc fericirea. Pentru ca, nu-i asa, fericirea se afla in lucruri mici si banale de langa noi.

Afla in pagina urmatoare cuvintele motivationale pentru restul zodiilor:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top