Connect with us

Revistateo.ro

tata

Stiri

CUTREMURATOR: tinuta in portbagajul masinii si violata de propriul tata. Vezi marturia plina de DURERE a acestei femei

Povestea acestei femei este atat de socanta, incat autoritatile nu au crezut-o. Vezi prin cata durere a trecut din cauza propriului tata, care a abuzat-o constant, pe parcursul a 30 de ani.

Bobbi Woodley inca mai are cosmaruri din cauza evenimentelor din ultimii 30 de ani: este blocata in portbagajul masinii tatalui sau, este intuneric bezna si nu poate respira. Are doar 12 ani, nu are jucarii sau lumina si este drogata… de propriul ei tata.

CITESTE SI: SCRISOARE de la tatal iubitor catre FIICA lui nenascuta. Vezi ce SFATURI emotionante ii da!

CITESTE SI: Scrisoare catre sotul care m-a lovit

Povestea femeii este incredibila: inca de la 4 ani, tatal ei a batut-o si violat-o chiar sub privirile autoritatilor, care nu au observat nimic din ceea ce i se facea copilei. Barbatul o tinea inchisa in portbagajul masinii, obligand-o sa se comporte precum ar fi sotia lui. O droga cu ecstasy si o viola in repetate randuri.

Barbatul a fost prins abia acum cateva saptamani, dupa 30 de ani de abuz asupra propriei fiice. El a fost condamnat la 18 ani de inchisoare, dupa ce a recunoscut ca este vinovat, pentru 7 capete de acuzare, dintre care 3 de viol.

Femeia este furioasa pe autoritati, care nu au reusit sa observe ca, TIMP DE 30 de ANI, ea a fost abuzata de tatal ei. Chiar daca el fusese arestat si in trecut, pentru infractiuni minore, cei de la protectia copilului i-au permis sa aiba grija de copil. Ea povesteste ca, la un moment dat, chiar a adus un asistent social la cina, insa acesta nu a banuit nimic din DRAMA prin care trecea fetita.

„Tatal meu ma bantuie, mi-a ruinat viata si sufletul. Nu pot sa trec peste ceea ce mi-a facut. El a avut viata lui, insa eu am pierdut o parte din mine. El va sta 18 ani in inchisoare, insa eu sunt cea cu o sentinta pe viata. Nu voi fi niciodata libera!”

CITESTE SI: INCREDIBIL. Tatăl care îşi bătea fetele este încă LIBER!

VEZI AICI: Fotografia care a amutit lumea

Femeia se comporta normal si, in aparenta, ai spune ca nu are absolut nicio problema, cu atat mai putin o poveste atat de cutremuratoare. Ea spune ca a invatat sa isi adapteze personalitatea pentru diferite situatii si sa poarte masti pentru a-si ascunde durere. Nimeni nu banuieste ca poarta o povara atat de dureroasa si de incredibila!

Sursa foto: dailymail.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top