Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

CURA DE SLABIRE JAPONEZA, pierzi 3 kilograme in 3 zile

Ne apropiem cu pasi inceti, dar siguri de sarbatorile de iarna si trebuie sa fii in forma maxima. In luna decembrie cheltuielile se inmultesc pentru ca trebuie sa cumperi cadouri pentru cei dragi, asa ca ti-am pregatit o cura de slabire ieftina, dar eficienta.

Aceasta cura de slabire nu are un meniu fix, ci doar cateva reguli care trebuiesc respectate. Secretul consta in modul in care consumi alimentele. Serveste portii mai mici si mananca incet! Mesele trebuie servite in aproximativ jumatate de ora, nu cateva minute, pe fuga, asa cum probabil te-ai obisnuit.

Regulile acestei cure de slabire:
1. Consuma legume la fiecare masa
2. Renunta la carnea rosie
3. Consuma cat mai mult orez si soia

Evita consumul de dulciuri si incearca sa le inlocuiesti cu fructe. In plus, daca ti se face foame pe parcursul zilei, incearca sa mananci legume neprocesate.

CITESTE SI: CURA DE SLABIRE RAPIDA: scapa de 5 kilograme in 3 ZILE!

CITESTE SI: CURA DE SLABIRE CU CIORBA. Ce trebuie sa stii despre supa preferata a romanilor

Bineinteles, cura japoneza include cantitati mari de orez. Acesta are un continut scazut de calorii si contine carbohidrati, oferind senzatia de satietate pentru mai mult timp. Gateste orezul precum japonezii, adica fara ulei sau unt.

Inlocuieste carnea cu soia! O poti consuma sub forma de tofu, boabe sau uscata. Soia reprezinta o sursa bogata de proteine si nu contine grasimi saturate.

Cand gatesti, foloseste ulei de masline sau ulei de rapita. Inlocuieste traditionalul orez alb cu orez brun si consuma cat mai multe peste. Acest tip de carne reprezinta o sursa naturala de acizi grasi Omega-3 si te ajuta sa mentii sanatatea inimii si a circulatiei, oferind o stare generala de bine.

Legume, legume si iar legume! Iata cele preferate de japonezi, pe care trebuie sa le incluzi si tu in dieta ta: zucchini, laptuci, ceapa, rosii, ardei iuti, salata, morcovi, spanac, muguri de bambus, sfecla, radacini de lotus, ridichi, ciuperci, napi. Alege-ti preferatele si fa-ti o salata alaturi de o portie de orez.

Dupa cum observi, aceasta dieta nu impune un meniu strict, dar trebuie sa fii moderata in ceea ce priveste cantitatile de mancare. Fa-ti orez in fiecare zi fara sa iti fie frica sa experimentezi, doar trebuie sa diversifici meniul. Renunta la dulciuri, alcool si bea cat mai multa apa. Vei observa rezultatele in cateva zile!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top