Connect with us

Revistateo.ro

CURA DE SLABIRE de iarna slabeste fara sa te infometezi!

Cura de Slabire

CURA DE SLABIRE de iarna: slabeste fara sa te infometezi!

Iarna este un anotimp favorabil inactivitatii fizice, tocmai de aceea esti predispusa sa te ingrasi, mai ales ca vine si masa festiva de Craciun cu toate preparatele traditionale delicioase. Iti propunem o cura de slabire de iarna, care te ajuta sa slabesti mancand.

Aceasta cura de slabire de iarna nu impune un program strict, ci doar cateva reguli pe care daca le urmezi cu sfintenie, vei vedea rezultatele! Stomacul tau va fi plin, iar silueta de vis.

1. Nu consuma supe-crema
Acestea ingrasa si retin apa in organism. Consuma supe slabe de pui sau ciorbe de legume, dar in care sa nu adaugi foarte multa sare, deoarece si aceasta retine apa. Condimenteaza cu piper supele, vor fi mai gustoase si benefice pentru silueta ta.

2. Mananca picant
Dupa cum sugeram mai sus, condimenteaza cat mai mult mancarurile cu piper sau consuma ardei iute. Acesta contine capsaicina (cea care da iuteala legumei), care accelereaza procesul de ardere a grasimilor. Exact ceea ce ai tu nevoie!

CURA DE SLABIRE DE IARNA

3. Include ovaz in micul dejun
Ovazul este bogat in nutrienti si fitochimicale, care iti asigura necesarul zilnic de energie si o senzatie de satietate de lunga durata. Nu ti se va face foame prea curand dupa ce consumi un astfel de mic dejun. Poti amesteca ovazul in lapte sau iaurt.

4. Mananca pomelo zilnic
Acest fruct este mai gustos decat grepfrutul si contine multi antioxidanti, acid folic si potasiu. Daca il mananci zilnic, vei observa beneficiile sale nu numai asupra siluetei tale, dar si a sanatatii.

5. Consuma sfecla rosie
Sfecla este o leguma cu proprietati curative, care ajuta la regenerarea celulelor din sange. De asemenea, ajuta si la detoxifierea organismului, ceea ce o face optima pentru o cura de slabire de iarna. Este bogata in vitaminele C si B, potasiu, iod si magneziu. O poti manca fiarta, in supe sau poti stoarce sucul din ea si sa il bei simplu. Acest aliment este benefic pentru eliminarea toxinelor din corp, dar si a kilogramelor in plus, mai ales in timpul iernii.

Cum ti se par aceste sfaturi in loc de o cura de slabire de iarna? Le-ai incerca? Spune-ne in comentarii!

Sursa foto: Pixabay

Amestecul care te ajută să slăbești în 72 de ore

Te întrebi cum poți să scapi de kilogramele în plus într-un timp scurt? Ai putea consuma un amestec ce te va ajuta să slăbești fără efort. În plus, înlătură toxinele acumulate la nivelul ficatului. Iată cum se prepară amestecul care te ajută să slăbești în 72 de ore.

Amestecul care te ajută să slăbești în 72 de ore

Pentru a pregăti acest amestec ai nevoie de următoarele ingrediente:

– 6 căni de apă
– 3 lămâi
– 5 tulpini de țelină
– 1 cană de pătrunjel (trebuie să fie tocat)

Tot ce trebuie să faci pentru a prepara amestecul este să pui toate ingredientele în blender. Lasă-le se amestece bine. Când totul este gata, poți consuma acest amestec.

Este indicat ca acest amestec să fie consumat de trei ori pe zi. În plus, trebuie să fie evitate mesele grele. Încearcă să mănânci cât mai sănătos. În plus, este foarte important să te hidratezi. Bea suficientă apă pe parcursul zilei. Și, după numai 72 de ore vei scăpa de toxinele de la nivelul ficatului. De asemenea, vei scăpa de o parte din kilogramele în plus.

Atunci când în organism se acumulează toxinele, ficatul nu mai funcționează așa cum trebuie. Acesta este unul dintre motivele pentru care trebuie să acorzi atenție alimentației și să consumi alimente care au rolul de a înlătura toxinele din corp.

Băutura aceasta poate ajuta la eliminarea toxinelor. În plus, accelerează metabolismul și astfel sprijină procesul de slăbire.

Dacă vrei să slăbesti și să îți cureți corpul de toxine, poți încerca și tu acest amestec. Se prepară rapid, din ingrediente pe care le găsești cu ușurință. După 72 de ore ficatul tău va fi curățat. În plus, te va ajuta și să pierzi câteva kilograme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top