Connect with us

Revistateo.ro

Noutati

Cum va fi vremea în weekend (17-18 februarie 2018). Anunț de la meteorologi

România a fost lovită săptămâna aceasta de un ciclon puternic, care a cauzat fenomene precum ninsori viscolite și ploi abundente.

Weekendul acesta vremea se mai domolește. Iată care sunt estimările pentru regiunile istorice ale țării!

Cum va fi vremea în weekend

MOLDOVA
Temperaturile vor coborî până la -6 grade până duminică, iar maximele care se vor înregistra nu vor depăși 2 grade în timpul zilei. Sunt așteptate precipitații mixte, iar vântul va sufla slab până la moderat.

MUNTENIA
Duminică sunt așteptate precipitații mixte în Muntenia, iar în București există șanse de mici fulguieli în timpul zilei. Vremea în sudul țării va fi ceva mai blândă, cu maxime în timpul zilei de până la 8 grade Celsius.

OLTENIA
Vreme senină la Craiova sâmbătă, 17 februarie. Soarele îi va mângâia pe olteni pe parcursul întregii zile. Temperatura maximă în acest weekend va fi de 9 grade Celsius, deci o vreme de primăvară. Sunt așteptate ploi însemnate duminică.

CITESTE SI: Ce se întâmplă cu scoarța planetei noastre. E de vină încălzirea globală?

Cea mai mare amenintare la adresa omenirii nu o reprezinta TERORISMUL si nici INCALZIREA GLOBALA!

DOBROGEA
Și la mare plouă în acest sfârșit de săptămână, mai exact duminică. Temperaturile vor fi cuprinse în următoarele trei zile între 0 și 7 grade Celsius.

BANAT
Și la Timișoara plouă, tot duminică. Temperaturile vor fi cuprinse între -3 și 6 grade Celsius. Va iești soarele sâmbătă, însă va fi acoperit în cea mai mare parte a zilei de norișorii gri.

MARAMUREȘ ȘI SĂTMAR
În zona Maramureșului și Sătmarului nu se așteaptă precipitații, însă vântul va bate suficient de tare încât sătmărenii să se îmbrace gros. Temperatura maximă din acest weekend va fi de 7 grade.

TRANSILVANIA
La Cluj ninge ca în povești duminică, mai ales în zonele cu altitudini înalte. Maxima acestui sfârșit de săptămână este de 5 grade Celsius. Noaptea va exista fenomenul de inghet.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Noutati

To Top