Connect with us

Revistateo.ro

Cum transformi un MACHIAJ DE ZI in unul de PARTY

Machiaj

Cum transformi un MACHIAJ DE ZI in unul de PARTY

Zilele din preajma sarbatorilor de iarna sunt aglomerate, mai ales cand inca mai ai treaba de terminat la birou, iar seara trebuie sa fii la o petrecere sau reuniune cu cei dragi. Daca nu ai timp sa te demachiezi si sa-ti reimprospatezi machiajul, iti oferim cateva trucuri utile. Uite Cum transformi un MACHIAJ DE ZI in unul de PARTY in cativa pasi simpli!

Cum transformi un MACHIAJ DE ZI in unul de PARTY

1. Reaplica fondul de ten
Din trusa ta de cosmetica nu trebuie sa lipseasca servetelele umede. Ia unul, sterge-ti repede fondul de ten, apoi aplica un strat nou. Este necesar sa stergi cat de cat primul strat de fond de ten, aplicat de dimineata, pentru a evita aspectul incarcat al tenului. Fixeaza fondul de ten cu o pudra compacta.

2. Foloseste un dermatograf
Scoate-ti ochii in evidenta cu un creion negru! Desi cea mai buna alegere ar fi un tus lichid de ochi, timpul nu iti permite, asa ca alegerea potrivita este un dermatograf. Poti opta, bineinteles, pentru orice culoare preferi, numai sa se asorteze cu tinuta.

Cum transformi un MACHIAJ DE ZI in unul de PARTY

CITESTE SI: 3 produse cosmetice care iti salveaza aspectul in orice situatie

CITESTE SI: VIDEO: Machiaj SPECTACULOS pentru SARBATORILE de IARNA

3. Reaplica mascara
Daca ai folosit mascara cat ai fost la munca, ai grija sa nu incarci genele sau sa le lipesti intre ele, altfel vei avea un aspect incarcat, deloc estetic.

4. Aplica blush
Coloreaza-ti pometii cu un blush, dar o culoare mai linistita, cum ar fi un roz pal sau peachy. Ai grija ca intreg machiajul fetei sa se potriveasca si nu iti incarca tenul prea mult!

5. Alege un ruj indraznet
Diferenta dintre un machiaj de zi si unul de seara o face cu siguranta culoarea rujului. Alege o nuanta puternica, indrazneata care sa iti puna in evidenta buzele! Culorile care sunt in trend si cu care vei impresiona sigur: rosu aprins, visiniu, burgundy, maro inchis sau chiar mov. Ia rujul la tine in geanta, iar cat timp esti la party, asigura-te ca iti retusezi buzele pentru a avea un look fresh toata noaptea!

Ce alte sfaturi mai ai pentru transformarea unui machiaj simplu in unul spectaculos? Spune-ne in comentarii!

Sursa foto: Pixabay

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top