Connect with us

Revistateo.ro

Topul zodiilor care trădează. Vezi modul de a acționa al fiecărui semn zodiacal!

Cuplu

Cum te trădează partenerul fără să fie infidel

Atunci când vine vorba despre trădare, multe persoane se gândesc la infidelitate. Însă mai sunt și alte lucruri pe care partenerul de cuplu le poate face și care afectează relația. Iată care sunt ele.

Cum te trădează partenerul fără să fie infidel

1. Pune dorințele lui pe primul loc. Se poate întÂmpla de multe ori ca egoismul să ia loCul iubirii într-o relație. Din acest motiv, celălalt partener se poate simți ignorat sau dezamăgit. Dacă observi că frecvent ia decizii fără a ține cont de tine și de ceea ce vrei și tu, atunci este un semn că te trădează.

2. Te înșală, dar cu gândul. Dacă flirtează pe internet, dacă se uită insistent la alte femei, este tot un semn că te trădează. Asta înseamnă că nu se gândește la tine, ci la altcineva. Astfel, poți să afli informații despre relația voastră și despre persoana alături de care formezi un cuplu. Spre exemplu, poate însemna că nu este persoana alături de care poți pune bazele unei familii.

CITEȘTE ȘI: 4 tipuri de infidelitate. Cu care te-ai confruntat?

CITEȘTE ȘI: TOP 6 motive pentru care femeile aleg sa insele

3. Nu te ajută la nimic. Atunci când observi că nu este alături de tine niciodată, poate fi un semn al trădării. Spre exemplu, dacă cineva îți spune un lucru care te deranjează, dar nu vine în ajutorul tău, poate însemna că nu este alături de tine sau că nu contezi foarte mult pentru el.

4. Te minte frecvent. Chiar dacă este vorba despre lucruri lipsite de importanță, dacă te minte deseori, trebuie să îți pui anumite întrebări. Este posibil ca în viitor să apară minciuni mai grave, legate de lucruri mai serioase. Și minciuna este un semn al trădării.

5. Te amenință sau te șantajează. Dacă te amenință că te va părăsi, dacă se folosește de lucrurile de care tu te temi, dacă îți spune că poate găsi pe altcineva mai bun, este un alt semn că nu contezi pentru el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top