Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum te poate ucide slăbitul

Slăbitul te poate ucide, dacă metoda aleasă este una extremă. Aproape toată lumea își dorește o siluetă atrăgătoare însă nu orice metodă în care poate fi obținută este și recomandată de medici.

1. SLĂBITUL APELÂND LA O DIETĂ SLABĂ ÎN CALORII
Cheia pentru a pierde grăsime rezultă din menținerea unui echilibru la nivel energetic. Cu alte cuvinte, trebuie să consumăm caloriile de care avem nevoie. Dacă corpul nostru nu va ingera alimentele necesare pentru dezvoltarea funcțiilor vitale, încetul cu încetul, acel organism se va stinge, așa cu a pățit-o și Miss Clowe, o tânără britanică ce a dorit să slăbească foarte mult înainte de ziua nunții sale.

CITEȘTE ȘI: ENRIQUE IGLESIAS ȘI-A RECONSTRUIT MÂNA
2. SLĂBITUL CU AJUTORUL PASTILELOR ACHIZIȚIONATE DE PE INTERNET
Aceste medicamente se vând pe Internet tocmai pentru că fug de legalitate. Dacă vrei să folosești pastile pentru slăbit, consultă un medic care îți poate prescrie medicamente legale și fă-ți niște analize serioase pentru a vedea dacă nu este indicată o altă metodă de slăbit, care să nu îți dăuneze pe termen lung.

3. SLĂBITUL PRIN ÎNFOMETARE
Așa cum am explicat la punctul 1, corpul nostru are nevoie de alimente care să dezvolte funcțiile vitale ale organismului. Dacă nu consumăm absolut nimic, nu doar că vom slăbi, dar toate organele vor încetini și se vor îmbolnăvi pentru că nu sunt hrănite.

4. SLĂBITUL PRIN EXCES DE EXERCIȚII FIZICE
Sport = sănătate, dar, dacă faci sport fără să mănânci, singurul lucru pe care îl vei obține va fi epuizarea organismului sănătos. Riști să faci un infarct fără să știi că ai avea probleme cu inima.

5. SLĂBITUL CARE INCLUDE ȘI ALCOOLUL
Dacă ceea ce cauți este să slăbești și să îți tonifiezi mușchii, primul lucru pe care trebuie să îl eviți este alcoolul. Un alt lucru de evitat este să nu combini consumul de băuturi alcoolice cu exercițiile sportive. Un astfel de caz a făcut mare vâlvă în presă, recent: Tânărul Christopher Bailey s-a apucat să ridice greutăți fiind ușor amețit de la băutură. Urmarea acestui gest necugetat, fiind în stare de ebrietate: moartea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top