Connect with us

Revistateo.ro

Mihai Voropchievici

Cum te influențează luna în care te-ai născut îți spune chiar numerologul Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici susține că luna în care ne-am născut ne influențează mai mult decât ne-am fi imaginat.

Cum te influențează luna în care te-ai născut

Fiecare lună din an are corespondentă o cifră de la 1 la 9. Lunile octombrie, noiembrie și decembrie, ultimele 3 luni se află sub cifrele 1, 2 și 3 din punct de vedere numerologic.

„În numerologie, avem 12 luni ale anului. Fiecare lună are valoare numerică de la unu la nouă. Cel din ianuarie este unu, este deschizător de drumuri. Februarie este doi și reprezintă dualitate, dependență. Martie, trei, sunt guralivii, care le rezolvă pe toate. Patru are muncă, limitări, restricții, vin cu „eu încep”.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice 26 martie – 1 aprilie 2018. Prin ce transformări spectaculoase trec zodiile

Zodii bătute de soartă în luna Aprilie. Nimic nu le merge bine

Cei cu cinci mișcă lumea din toate punctele de vedere. Cei din luna a șasea sunt politicoși, sensibili, nervozitatea e mult mai mare. Cei cu șapte au reflectare, studiu, e magnetic, sincer, amabil, poate fi flexibil.

Cei cu opt, august, fac eforturi, suferă de vedetism. Cei cu nouă au succes, compasiune, bunătate. Cei cu zece sunt guralivi, ascultători, sfătuitori, dar emotivi.

Cei din luna 11 ies în evidență printr-o singură propozițit. Cei cu 12 sunt oameni muncitori, de multe ori intoleranți și au o mare încredere în sine”, a spus Voropchievici în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

CITEȘTE ȘI: TOP 3 Cele mai materialiste femei, în funcție de zodie

Din punct de vedere astrologic, persoanele născute în ianuarie sunt fie Capricorni, fie Vărsători, cei născuți în februarie sunt Vărsători sau Pești, iar cei născuți în martie Pești sau Berbeci.

Persoanele născute în aprilie sunt Berbeci sau Tauri, cei în mai Tauri sau Gemeni, în iunie avem Gemeni și Raci, în iulie Raci și Lei, în august Lei și Fecioare, în septembrie Fecioare și Balanțe, în octombrie Balanțe și Scorpioni, în noiembrie Scorpioni și Săgetători, iar în decembrie Săgetători și Capricorni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mihai Voropchievici

To Top