Connect with us

Revistateo.ro

Cum te imbraci de Revelion in functie de zodie

Stiri

Cum te imbraci de Revelion in functie de zodie

Cum te imbraci de Revelion in functie de zodie

Berbec
Berbecilor le place sa atraga atentia altora, de aceea pot alege tinute in culori luminoase. Cea mai potrivita culoare este turcoazul, care poate fi prezent pe orice tip de haine: rochii de seara scurte si lungi, cu fante, pantaloni, fuste si bijuterii.

Taur
Pentru Taur sunt recomandate trusourile in culori bogate, mai ales albastru si verde, dar nu prea neobișnuite. Culoarea albastru simbolizeaza apa si poate fi prezenta pe fuste, esarfe si saluri. Accesoriile cu pietre verde-albastru nu trebuie sa lipseasca unei femei in zodia Taurului pentru ca aceasta sa straluceasca in noaptea dintre ani.

Gemeni
Gemenii trebuie sa opteze pentru tinute glamour, unde sa isi puna imaginatia la incercare: o rochie stralucitoare cu o trena lunga si accesorii albastre sau in tonuri de verde alcatuiesc o tinuta ideala pentru Revelion 2015. De asemenea mai puteti alege o rochie neagra, frumos accesorizata. Pantofii ar trebuie sa arate spectaculos. Nu este recomandat sa purtati pantaloni in aceasta noapte speciala.

Citeste si: Horoscop financiar 2015: cum stai cu banii pe tot parcursul anului

Rac
In noaptea de Revelion, Racii trebuie sa dea dovada de mult rafinament, de aceea trebuie sa alege o tinuta eleganta, chiar extravaganta. Pot purta rochii cu sclipici sau tesaturi aerisite. O rochie argintie, completata de bratari fine de argint si lanțuri, va arata perfect. Pantofii si accesoriile pot fi luminoase. Puteti alege chiar modele decorate cu pietre.

Leu
Leilor li se permit sa aleaga dintr-o varietate de stiluri, insa astrologii le recomanda sa mizeze pe roșu. Exista mai multe nuante de rosu: rosu-brun, teracota, violet, etc. In concluzie, Leii trebuie sa poarte o tinuta moderna la care sa adauge margele si bratari elegante.

Fecioara
Este cunoscut faptul ca Fecioarele prefera tinutele clasice, dar de Anul Nou acestea sunt incurajate sa poarte ceva extraordinar: o rochie eleganta intr-o culoare intensa, accesorii luminoase si proeminente, etc. Pe de alta parte, Fecioara poate purta o rochie neagra, la care sa adauge cateva accesorii mari, desigur este important sa nu se exagereze.

Citeste integral pe site-ul Bewoman.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top