Connect with us

Revistateo.ro

Afla cum te ajuta liliacul sa combati balonarea si sa scapi si de alte probleme de sanatate. Poti folosi florile de liliac, mugurii sau coaja.

Naturiste

Cum te ajuta liliacul sa combati balonarea

Liliacul este una dintre florile care te ajuta sa combati anumite afectiuni. Putini stiu ca aceasta floare are un efect benefic asupra organismului. Afla cum te ajuta sa combati balonarea si alte probleme de sanatate.

Iata cum te ajuta liliacul sa combati balonarea

Pentru a combate balonarea, tot ce trebuie sa faci este sa bei ceai facut din flori uscate de liliac. De asemenea, acest ceai te ajuta sa scapi de senzatia de voma.

De asemenea, liliacul te ajuta sa scapi si de alte probleme de sanatate. Iata care sunt ele si ce trebuie sa faci:

1. Combate diareea si slabiciunea fizica. Pentru a scapa de aceste probleme, trebuie sa fierbi o lingurita de coaja de liliac in 250 de ml de apa. Lasa amestecul pe aragaz, la foc potrivit, timp de 10 minute, cel mult. Dupa aceea strecoara-l si il poti bea. Este indicat sa bei 2 sau 3 cani din acest amestec in fiecare zi.

2. Tine sub control glicemia. In astfel de situatii, este recomandat sa pui o lingura de muguri de liliac intr-un litru de apa fiarta. Vei consuma in fiecare zi, de trei ori pe zi, o lingurita din amestecul acesta.

Liliacul vindeca arsurile

3. Diminueaza durerile provocate de reumatism. Daca te confrunti cu astfel de probleme, atunci este indicat sa folosesti un unguent facut din flori de liliac. Vei pune la caerat 40 de grame de flori de liliac intr-un litru de ulei. Vei lasa la macerat florile de liliac timp de daua saptamani. dupa aceea, poti aplica unguentul pe zonele dureroase.

4. Combate febra si problemele respiratorii. Infuziile cu liliac te ajuta sa scapi de febra si de bronsita sau laringita. Insa, inainte de a apela la acest remediu, este ideal sa consulti medicul, care iti va spune care este doza recomandata in cazul problemelor pe care le ai.

5. Vindeca arsurile. Pentru a vindeca arsurile, este bine sa fierbi frunze de liliac pana cand apa incepe sa isi schimbe culoarea si sa se innegreasca. Lasa apa sa se raceasca, dupa care o poti aplica pe zonele cu probleme. Apoi trebuie sa acoperi zona cu un pansament steril pentru 24 de ore. Insa, trebuie sa ai grija ca pansamentul sa nu se usuce, pentru ca altfel problemele se pot agrava. Asa ca, este bine sa acorzi atentie ranii si pansamentului.

Articole pe aceeasi tema:

Elimina balonarea si excesul de apa din corp in doar 4 zile!

Cum elimini balonarea cauzata de menstruatie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top