Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Gemenii și Balanțele miros a liliac și au firi sensibile. Dar tu?

Descoperă cum miroși și ce fel de fire ești, în horoscopul de mai jos. Ai miros de trandafiri, de iasomie sau de liliac? Află răspunsul!

BERBEC

Miroși a iasomie, acea plantă care crește în zonele tropicale și se cațără pe alte plante. Așa ești și tu: te ”cațeri” mereu pe ceilalți cu energia ta debordantă. Ești o persoană impulsivă, veselă și foarte energică.

TAUR

Miroși a tămâie. Acea rășină care la încălzire emană un miros plăcut te definește 100%: în aparență ești și tu rece, dar dacă le permiți celor din jur să se apropie de tine, emani multă căldură întrucât ești o fire foarte darnică.

CITEȘTE ȘI: TEST ONLINE – ALEGE O FLOARE ȘI VEZI CE SPUNE DESPRE PERSONALITATEA TA

GEMENI

Miroși a liliac și ești foarte sensibil. Nu îți arăți deloc vulnerabilitățile și jonglezi cu dualitatea specifică zodiei tale pentru a te acoperi de ochii lumii.

RAC

Miroși a coajă de portocală. La fel ca și portocalele, ale căror coajă miroase puternic doar dacă o desprinzi de fruct, și personalitatea ta iese la iveală dacă se îndepărtează carapacea sub care ascunzi lucruri frumoase.

LEU

Miroși a vanilie. Ești o persoană foarte sociabilă, dornică de a fi mereu în centrul atenției, plină de idei creative și extrem de pretențioasă în același timp.

FECIOARĂ

Miroși a tei. Ești o persoană cu un potențial erotic uriaș și îi învăluiești în tainele senzualității tale pe cei din jur doar cu simpla ta prezență.

BALANȚĂ

La fel ca și nativul Gemeni, miroși a liliac. Sensibilitatea ta este explicată din dorința de a găsi mereu echilibrul între bine și rău, lucru imposibil de cele mai multe ori.

SCORPION

Miroși a lavandă. Ești o persoană excentrică, dornică de atenție, impulsivă, ușor de enervat dar și foarte pasională și iubitoare cu persoanele care consideri că merită dragostea ta.

SĂGETĂTOR

Miroși a trandafir. Ești o persoană romantică și tinzi spre bucuriile sufletești în detrimentul celor materiale, de cele mai multe ori, asta numai în situația în care ai un partener stabil care îți face toate poftele.

CAPRICORN

Miroși a lămâie. Ești o persoană acidă, extrem de sarcastică dacă își propune, foarte pragmatică și în același timp cu un suflet de copil la care trebuie săpat mult pentru a-l cunoaște.

VĂRSĂTOR

Miroși a lalea. Ești o persoană discretă, elegantă, visătoare și uneori excentrică. Ceea ce afișezi nu e ceea ce se află în interiorul tău: îți place să te joci cu misterul.

PEȘTI

Miroși a foaie de dafin. Mirosul puternic de dafin sugerează temperamentul tău coleric. Le tai tuturor vorba dintr-o lovitură din cauza sensbilității tale accentuate vizavi de lucrurile diferite de tine.

Sursa foto: meetup.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top