Connect with us

Revistateo.ro

Cum slabesti fara sa tii dieta si fara sa faci sport

Dieta si Sport

Cum slabesti fara sa tii dieta si fara sa faci sport – VIDEO

Un medic japonez vine in ajutorul femeilor care nu reusesc sa dea kilogramele jos sub nicio forma. Doctorul Fukutsudo sustine ca metoda lui, care nu implica o dieta stricta sau efort fizic epuizant, a dat roade la toate pacientele care i-au cerut sfaturi de slabit, scrie aprendelotodo.com.

Atentie, aceasta metoda este eficienta numai daca vrei sa scapi de grasimea abdominala, exercitiul fiind conceput special pentru aceasta zona. Tot ce trebuie sa faci este sa stai pe spate, pe podea, intr-o anumita pozitie.

In prinul rand, trebuie sa inrolezi un prosop mare si sa il pui sub tine, pe podea. Prosopul infasurat in forma cilindrica trebuie sa vina fix sub talie. Ca sa fii sigura ca ai asezat corect prosopul, precum in videoclipul de mai jos, aseaza-l in paralel cu buricul.

Cum slabesti fara sa tii dieta: exercitiul-minune

Pune-te pe podea, la fel ca in imagine, si intinde-ti mainile astfel incat sa formezi un V intors la nivelul capului, unde se vor intalni varfurile degetelor mici. Acelasi lucru trebuie sa il faci si cu picioarele, insa aici se vor intalni la varf degetele mari.

Cum slabesti fara sa tii dieta si fara sa faci sport - VIDEO

Cum slabesti fara sa tii dieta si fara sa faci sport – VIDEO

Tot ce trebuie sa faci este sa stai intre 5 si 10 minute, iar membrele tale inferioare si superioare sa fie intinse cat poti de mult. Vei simti la finalul acestor minute o eliberare incredibila.

Atentie! La inceput, acest exercitiu poate fi incomod pana la dureros, insa pe masura ce trec secundele va incepe sa iti placa. Ce parere ai despre inventia medicului japonez? Ai incerca aceasta metoda ca sa scapi de sunculite? Crezi ca este suficient acest exercitiu pentru a avea un abdomen plat? Asteptam comentariile tale cu mare interes!

Surse foto: 123rf.com, aprendelotodo.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top