Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Cum slăbești cu dieta rusească fără să te înfometezi

Dieta rusească este una dintre cele mai cunoscute și mulți nutriționiști o recomandă femeilor de toate vârstele mai ales pentru că nu presupune înfometare.

Dieta rusească: meniu pe 7 zile

Această dietă te poate ajuta să slăbești până la zece kilograme în două luni fără să faci o trecere bruscă de la hainele XL la slim. Iată meniul copios pentru fiecare zi a săptămânii!

Luni: La micul dejun poți opta între o salată cu pui sau două ouă fierte. La prânz e musai să consumi niște lichide (ori un suc natural ori supă-cremă de legume). Cina trebuie să conțină obligatoriu carne. Poți opta între carne de vită sau piept de pui la grătar cu varză dulce ori cartofi copți.

Marți: Dimineața e bine să optezi pentru alimente verzi: piure de mazăre verde sau supă-cremă de broccoli. Prânzul e format din 100 de grame de pește fiert și un măr. La cină poți alege între o ciorbă de perișoare sau ficăței cu orez.

Miercuri: O omletă cu ceapă verde și brânză e suficient pentru micul dejun. Prânzul conține 150 de grame de carne de pui slabă cu salată verde. Cina constă în salată verde cu ouă, roșii și porumb.

Joi: Cerealele cu lapte te pot ajuta să treci de micul dejun. Prânzul e format din carne de pui cu piure de mazăre sau cartofi. Cina constă în legume fierte cu pește.

Vineri: Dimineața poți consuma brânză de vaci cu roșii. La prânz poți alege între două felii de șuncă alături de două ouă fierte. Seara poți alege între supă de varză dietetică și salată de fructe, dar fără frișcă.

Sâmbătă: Sâmbăta se repetă meniul de la prima zi, lunea, cu excepția cinei: alege o ciorbă de legume fără sare.

Duminică: Duminica poți alege meniul de la orice zi și ai voie la o prăjitură. Una cu mere ar fi delicioasă, nu-i așa?

CITESTE SI: Dieta flexitariană, care te ajută să trăiești cu 3.6 ani mai mult. Cum se ține

Mirela de la „Insula iubirii” a slăbit 18 kilograme în doar 3 luni! Ce dietă a ținut

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top