Connect with us

Revistateo.ro

Cum slabesti cu coji de portocale

Cura de Slabire

Cum slabesti cu coji de portocala. Se duc 5 kg in 7 zile!

Dieta cu portocale este cunoscuta de toata lumea, insa sa introduci coji de portocala in regimul tau alimentar cu siguranta nu ai mai auzit. Iti soptim cateva motive pentru care nu ar trebui sa mai arunci de acum incolo cojile de portocale si iti spun cum poti slabi cu ele.

Cojile de portocale contin mai multi fitonutrienti si flavonoide decat pulpa, insa mai putina vitamina C. In cojile de portocale zadarnicesc minerale esentiale si vitamine precum vitaminele A si B, calciu, magneziu, potasiu si fosfor, dar si fibre solubile, asa ca e un mare pacat sa le arunci.

Pulpa de portocala contine fructuoza si este naiv sa iti inchipui ca poti slabi consumand numai portocale doar pentru ca sunt fructe.

Si natura ne poate pacali silueta, insa totul depinde de masura in care consumam roadele pe care ni le ofera. Coaja de portocala, de pilda, contine mai multi antioxidanti decat interiorul fructului. Acesti antioxidanti ajuta la arderea grasimilor si iti dau energie.

Ceaiul din coji de portocala te scapa de kilogramele in plus

Daca vrei sa slabesti 5 kilograme intr-o saptamana, renunta la pulpa fructului si pastreaza-i coaja. Usuca bine cojile de portocala intr-un loc uscat si racoros. Pune o lingura de coji uscate intr-un litru de apa calda si lasa la infuzat aproximativ 10-12 minute. Indepateaza pe urma cojile si adauga miere.

O alta metoda prin care poti scapa de grasimea care iti face zilele amare este macinarea cojilor de portocale. ‘Praful’ obtinut poate fi combinat cu un iaurt natural sarac in grasimi si cateva cereale integrale. Daca mananci asta in fiecare dimineata, reduci pofta de mancare pentru atat cerealele cat si fitonutrientii din pilitura de coaja de portocala iti asigura satietatea pentru ore bune.

BONUS: Bea acest suc de detoxifiere in fiecare seara daca vrei sa slabesti rapid25

Acest suc de detoxifiere te va ajuta sa pierzi kilogramele in plus mai repede decat crezi si va favoriza eliminarea toxinelor. Ficatul tau lupta zi de zi cu toxinele acumulate in organism, de aceea trebuie din cand in cand sa il ajuti sa faca acest lucru.

Bauturile de detoxifiere fac minuni in acest sens si sunt recomandate de medicii specialisti. Ingredientele pe care le folosesti trebuie sa fie proaspete si organice, pentru ca rezultatele sa fie cele asteptate.

Prepara un suc de detoxifiere foarte gustos! Iata care sunt ingredientele necesare:
– o jumatate de lamaie
– un castravete
– o lingurita de ghimbir proaspat dat prin razatoarea mica
– cateva fire de patrunjel
– o jumatate de cana de apa (daca este posibil de izvor)

Se spala bine lamaia, castravete si patrunjelul. Lamaia se curata de coaja, iar castravetele se taie cubulete. Se pun apoi toate ingredientele intr-un blender si se amesteca foarte bine. Sucul obtinut se bea seara, inainte de culcare. Consuma-l cel putin doua saptamani, pentru rezultate optime.

Castravetele si lamaia contribuie la detoxifierea  organismului, curata sangele si elimina substantele nocive din corp. Ghimbirul intensifica arderile, iar patrunjel iti ofera o multime de nutrienti necesari unui organism sanatos. Acest suc de detoxifiere te va face sa te simti mult mai bine, iti va oferi un somn linistit si odihnitor si va indeparta toate efectele negative pe care le are stresul asupra corpului. In plus, te va scapa rapid de kilogramele in plus.

O alimentatie corespuznatoare este absolut necesara pentru un organism sanatos, asa ca asigura-te ca nu consumi prajeli, sucuri acidulate sau dulciuri. Fa cat mai multa miscare pentru ca aceasta reteta sa dea un randament mai mare.

sursa foto: bembu.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top