Connect with us

Revistateo.ro

Te intrebi cum slabesti daca stai toata ziua la birou? Este posibil sa scapi de kilogramele in plus daca vei respecta cateva reguli simple.

Dieta si Sport

Cum slabesti chiar daca stai toata ziua la birou

Daca stai toata ziua la birou, atunci poate te gandesti ca iti va fi greu sa scapi de kilogramele in plus. Insa, trebuie sa stii ca nu este imposibil sa slabesti. Afla ce poti face pentru a scapa de kilogramele nedorite chiar daca iti petreci multe ore la birou, unde nu prea ai activitate fizica si chiar ai putea manca mai mult decat ar trebui.

Cum slabesti desi stai toata ziua la birou

Incearca sa faci sport cel putin 30 de minute. Elibereaza-ti programul astfel incat sa poti face sport cel putin 30 de minute in fiecare zi. Incearca sa renunti la anumite obiceiuri care nu iti aduc prea multe beneficii. Spre exemplu, renunta sa te uiti la televizor sau sa petreci mult timp pe retelele de socializare. In schimb, ai putea face sport. Este ideal ca 5 zile pe saptamana sa faci miscare.

Alege scarile in locul liftului. Probabil ai mai auzit lucrul acesta. In loc sa iei liftul cand mergi la serviciu, incearca sa urci scarile. Poate crezi ca nu te va ajuta, insa vei simti efectele si vei pierde si cateva calorii.

Mananca santos la birou. Inlocuieste mancarea nesanatoasa si cu un aport caloric mare cu alimente sanatoase, care te vor ajuta sa slabesti. Poti consuma nuci si seminte, fructe, legume, ceai etc. Nu te vei infometa, iti vei primi nutrientii necesari si vei scapa si de kilogramele suparatoare.

Bea apa. Daca vei bea suficienta apa, atunci vei manca mai putin. De asemenea, vei preveni deshidratarea si efectele sale secundare, cum ar fi durerile de cap.

Incearca sa nu stai numai pe scaun. Studiile au aratat ca se ard cu pana la 9 calorii in plus pe ora daca stai in picioare. In plus, cand faci asta, nivelul zaharului din sange se regleaza, ceea ce te ajuta sa scapi de kilogramele care iti dau batai de cap.

Articole pe aceeasi tema:

Retete de smoothie care accelereaza metabolismul

Cum arzi calorii cu ajutorul apei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top