Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Cum se poartă o ie

Ia este în esență o cămașă tradițională care se poartă încă din cele mai vechi timpuri. Croiala dar și modelele unice fac din simpla cămasă o adevărată operă de artă, purtată cu drag chiar și peste hotare. De-a lungul timpului femeile au jonglat cu modelele și s-au întrecut în realizarea celor mai frumoase cămăși, fiecare dintre acestea având un model unic.

Putem spune că și purtatul unei ii este o artă. Ea se poartă cu lejeritate. O ie trebuie să ofere spațiu părții de sus a corpului, de aceea îți va oferi și o senzație nouă, extrem de plăcută. Dacă ai fost obișnuită să porți tricouri strâmte, o ie poate părea ușor stânjenitoare la început. Cu timpul însă nu te vei mai putea despărți de ea. Ia trebuie să îți scoată talia în evidență. De aceea, de cele mai multe ori, ea se leagă cu un brâu sau un șnur.

Ia este mai versatilă decât pare. Poate fi asortată cu ușurință la numeroase ținute și este perfectă pentru anotimpul cald. Ea îți oferă lejeritatea de care ai nevoie, iar țesătura din care este confecționată este extrem de confortabilă care și în zilele toride de vară. Vei vedea că odată cu noua ta ie vei experimenta un stil diferit, elegant și totodată tradițional, care te va pune într-o lumină frumoasă și te va face să te simți extraordinar.

Poate că datorită stilului practic și fermecător în același timp, multe celebrități de la Hollywood au adoptat frumoasa noastră ie românească și au început să o poarte cu mare drag. Mai jos puteți vedea câteva fotografii cu vedete precum Kate Moss, Demi Lovato, Adele sau Taylor Swift, purtând ie!

 
adele_56056500

demi_lovato_82445700

kate

taylor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top