Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Cum se da de gol ca te insala, in functie de luna nasterii: OCTOMBRIE

Cum se da de gol ca te insala, in functie de luna nasterii: OCTOMBRIE. Barbatul nascut in aceasta luna este foarte atractiv si senzual, motiv pentru care atrage multe femei si e posibil sa pice prada tentatiei. Cum se da de gol?

Barbatul nascut in luna octombrie are o sexualitate puternica si e extrem de senzual, motiv pentru care foloseste tehnicile sale de cucerire ori de cate ori are ocazia.

Citeste si: Ce fel de persoana esti daca te-ai nascut in luna noiembrie

Citeste si: Află cum vei muri, în funcţie de luna naşterii

In plus, daca se simte indepartat cumva de persoana draga, va cauta imediat consolare in bratele altcuiva. E genul de om care vrea atentie in permanenta. Ei bine, cum il citesti ca sa afli daca te-a inselat:

CUM SE DA DE GOL DACA TE-A INSELAT BARBATUL NASCUT IN OCTOMBRIE:

1. Afla de la prietenii lui. Daca aveti acelasi cerc de prieteni, poti fi sigura ca ei au afla deja daca el a calcat stramb. Tine mult la prieteni si are mare incredere in ei, asa ca acestia ti-ar putea marturisi adevarul.

2. Nu il acuza direct. Nu ii place deloc sa fie contrazis, asa ca daca tu ii spui ca te-a inselat fara vreun argument si el sustine contrariul, se va isca un scandal monstru. Mai bine asteapta sa ai ceva concret cu care sa ii demonstrezi ca acuzatiile tale sunt fondate.

3. Este razbunator. Daca cumva i se pare ca partenera sa a calcat stramb, barbatul nascut in octombrie ii va plati cu aceeasi moneda. Incearca sa iti dai seama daca gesturile tale i-ar fi putut provoca aceeasi atitudine.

4. Barbatul nascut in luna octombrie este irascibil si greu isi controleaza demonii interiori. Daca e mai tot timpul agitat, nervos, cauta scuze prin care sa plece de acasa si inventeaza tot felul de povesti, ai tot dreptul sa intri la banuieli.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top