Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Cum se da de gol ca te insala, in functie de luna nasterii: NOIEMBRIE

Cum se da de gol ca te insala, in functie de luna nasterii: NOIEMBRIE. Barbatul nascut in aceasta luna este un om foarte pozitiv, care aduce buna dispozitie in orice situatie. Tot cu simtul umorului va incerca „sa se scoata” si daca a calcat stramb, dar tu vei sti cum sa-l prinzi…

Barbatii nascut in luna noiembrie sunt foarte curajosi si aventurosi, asa ca e posibil sa insele doar de dragul adrenalinei. Le place sa simta putin pericolul si risca atunci cand au ocazia.

Pe de alta parte, sunt firi sensibile, care nu vor trada doar de dragul de a o face, ci doar atunci cand tentatia si ispita sunt prea mari, iar lucrurile in relatia actuala nu merg atat de bine.

Citeste si: Ce fel de persoana esti daca te-ai nascut in luna noiembrie

TEST ONLINE: Tu si el – cat timp crezi ca va dura relatia voastra?

CUM SE DA DE GOL BARBATUL NASCUT IN LUNA NOIEMBRIE:

1. Este genul de persoana care isi ascunde slabiciunile foarte bine asa ca barbatul nascut in luna octombrie va disimula excelent fericirea, chiar si atunci cand are ceva pe suflet. Totusi, atunci cand este implicat intr-o relatie devine vulnerabil in fata persoanei iubite si e posibil ca sensibilitatea lui sa iasa la iveala si sa nu suporte sa fie mincinos. Asadar, daca sunteti impreuna de mult timp si il cunosti foarte bine ii vei putea citi pe chip nelinistea.

2. Barbatul nascut in luna noiembrie este predispus la stres si depresie. Daca se simte vinovat el, cel care e mereu in centrul atentie, nu va mai iesi chiar atat de tare in evidenta sau isi va masca minciunile cu multe glume… dar nereusite. Atunci cand il vezi ca face glumite stangace despre inselat sau aduce frecvent in discutie subiectul infidelitatii, poti spune ca are ceva pe suflet.

3. Daca el este cel gelos (cum ii sta, de altfel in fire) si te acuza pe tine ca esti infidela, este posibil ca acest barbat sa se simta cu musca pe caciula si sa incerce sa arunce vina pe tine.

4. Are multa imaginatie. Daca scuzele lui nu miros prea bine, iar scuzele si pretextele incep sa tina de domeniu stiintifico-fantastic, e clar un semn ca ascunde ceva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top