Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Cum se da de gol ca te insala, in functie de luna nasterii: FEBRUARIE

Cum se da de gol ca te insala, in functie de luna nasterii: FEBRUARIE. Barbatii nascuti in luna februarie sunt extrem de abili si pot fi greu prinsi cu mata in sac.

CUM SE DA DE GOL CA TE INSALA DACA S-A NASCUT IN FEBRUARIE:

1. Daca iubitul tau s-a nascut in februarie, este un tip inteligent si greu de prins cu mata in sac. Te poate seduce folosindu-si inteligenta emotionala.

Este un tip care poate specula foarte mult sentimentele celor din jur. Atunci cand te insala, el tine cont de toate acele lucruri care nu iti fac placere si, brusc, poate deveni extrem de atent pana la servilism.

2. Pentru a ajunge la sufletul iubitului tau ai nevoie de o biblioteca mai mare decat cea din Alexandria si asta deoarece, desi insala des, el considera ca asta nu trebuie sa afecteze cu nimic relatia.

Conceptia lui despre viata este una destul de diferita de a majoritatii oamenilor. Pentru el, inselatul consolideaza relatia si nu o distruge.

CITESTE SI: Ce fel de persoana esti daca te-ai nascut in luna februarie

CITESTE SI: DATA NASTERII: AFLA CE SPUNE DESPRE TINE. CE CALITATI, DEFECTE SI CE PERSONALITATE AI

3. Foarte greu vei sti cu certitudine de 100% ca te insala, insa exista cateva lucruri care il dau de gol. De pilda, barbatul nascut in luna februarie este foarte tacut atunci cand merge la intalnire deoarece este concentrat pe desfasurarea actiunii pentru care se pregateste de zor.

Daca ti se pare ca isi pune cam mult parfum pe el si s-a aranjat excesiv de mult pentru o simpla iesire cu baietii, este evident ca iese din casa pentru cu totul altceva.

4. Un alt element care il da de gol este folosirea diminutivelor pentru a te (re)cuceri. Barbatul nascut in februarie fuge de apelative de genul „puisor”, „printesica” sau alte dragalasenii de acest tip, iar atunci cand recurge la ele este clar ca vrea sa acopere cu ceva sentimentul vinovatiei de a fi inselat in fata persoanei iubite.

5. Sa nu te mire nici daca iti face brusc tot felul de cadouri. Daca pana acum nu ti-a cumparat ciocolata sau flori ori parfumuri foarte des, afla ce se afla in spatele acestor cadorisiri.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top