Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Cum se da de gol ca te insala, in functie de luna nasterii: DECEMBRIE

Cum se da de gol ca te insala, in functie de luna nasterii: DECEMBRIE. Barbatul nascut in luna decembrie este foarte sociabil si va avea frecvent dorinta de a flirta. De la asta si pana la a-si insela partenera e cale lunga, dar nu e imposibil. Iata cum se da de gol daca s-a intamplat sa calce stramb!

Este o fire foarte deschisa si iubeste viata sociala, asa ca nu va evita niciodata o discutie sau un flirt nevinovat cu o alta femeie si se asteapta ca partenera sa sa fie intelegatoare.

De fapt, acesta este secretul cu barbatul din luna decembrie, asteapta multa intelegere de la femeia din viata lui.

Citeste si: Ce fel de persoana esti daca te-ai nascut in luna decembrie

Citeste si: Te-ai nascut dimineata, la pranz sau noaptea? Afla ce spune momentul nasterii despre PERSONALITATEA TA

CUM SE DA DE GOL DACA TE-A INSELAT BARBATUL NASCUT IN DECEMBRIE:

1. E un om tare nehotarat, asa ca e posibil sa il prinzi ca vrea sa te insele inainte ca acest lucru sa se intample. Cum? Va aduce chiar el problema infidelitatii in discutie: „daca s-ar intampla sa te insel…” sau „de ce m-ai insela?”, te va intreba barbatul nascut in decembrie.

2. Daca relatia voastra s-a schimbat, va certati des sau nu ai suficient de mult timp pentru el, trebuie sa te asiguri ca nu calca stramb. Este capabil sa te insele pentru ca nu este multumit de relatia voastra si apoi sa arunce vina tot pe tine.

3. Barbatul nascut in luna decembrie isi asuma riscuri. Daca va decide ca vrea sa aiba o alta femeie o va face fara sa clipesca, doar pentru ca simte spiritul de aventura.

4. Vei gasi pe camasa lui urme de ruj, vei simti mirosul de parfum, vei vedea ca ascunde telefonul si el in continuare va sustine ca nu se intampla nimic. Este o persoana foarte sigura pe abilitatea lui de a minti, asa ca va merge pana in panzele albe pentru a-si sustine cauza.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top