Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Cum se da de gol ca te insala, in functie de luna nasterii: AUGUST

Cum se da de gol ca te insala, in functie de luna nasterii: AUGUST. Barbatul nascut in luna august este impulsiv, dar nu face nimic inconstient. Pune mare pret pe casnicie si sunt mici sanse sa insele. Totusi, daca va „calca stramb”, vei sti imediat…

Sunt sanse mici ca un barbat ce s-a nascut in august sa te insele, mai ales ca el, la randul lui, nu ar ierta niciodata infidelitatea. E o fire geloasa care nu ar accepta niciodata ca partenerul sa priveasca macar la altcineva. Dar, totusi… oare chiar nu ar fi capabil sa insele?

Citeste si: Ce fel de persoana esti daca te-ai nascut in luna august

Citeste si: Afla ce iti lipseste in viata, in functie de data nasterii!

Orice om intalneste tentatii ce l-ar putea face sa calce stramb, insa cum reactioneaza barbatul nascut in luna august? E genul de om care iubeste petrecerile si intalnirile cu prietenii si nu ar zice niciodata nu unui flirt aparent nevinovat. Exista si posibilitatea ca acest barbat, dar e putin probabil. Totusi…

CUM SE DA DE GOL CA TE INSEALA BARBATUL NASCUT IN LUNA AUGUST:

1. Se va enerva imediat. Daca il acuzi ca a fost infidel, acest barbat va reactiona impulsiv si va incepe imediat sa schimbe subiectul. Vei observa imediat ca se agita si nu isi mai gaseste cuvintele.

2. Este un om grabit si nu e foarte atent la detalii, asa ca e posibil sa ii gasesti camasa murdara de ruj, un mesaj in telefon sau orice alt semn care ti-ar putea da de gandit. Nu il pune in fata faptului implinit, ca oricum va gasi scuze si pretexte. Mai bine da-i de inteles ca stii ce se petrece si va marturisi singur.

3. Barbatul nascut in luna august nu va dormi noaptea, daca regreta ca si-a inselat partenera. Stresul il afecteaza atat de tare, inca isi va pierde si somnul de grija ca ea ar putea sa afle.

4. Barbatul nascut in luna august este romantic, surprinzator si loial in relatia de iubire. De indata ce simti ca nu mai este ca de obicei, nu mai pregateste cina cum o facea altadata, nu te mai surprinde cu nimic sau se raceste de tine, vei sti clar ca a „comis-o”. Noroc ca sunt mici sanse sa o faca, nu?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top