Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de durerile de incheieturi cu acest ingredient simplu

Stiri

Cum scapi de durerile de incheieturi cu acest ingredient simplu

Durerile de incheieturi sunt resimtite de tot mai multe persoane si sunt foarte greu de suportat. Acestea afecteaza mobilitatea si se intensifica atunci cand faci efort. Durerile de acest gen pot fi intense, medii sau usor suportabile, iar de multe ori sunt insotite de edem sau roseata. De cele mai multe ori durerile de incheieturi apar cand articulatia este suprasolicitata, isna exista si cauze inflamatorii sau traumatice.

Exista numeroase remedii naturiste impotriva lor, insa foarte putine dau cu adevarat rezultate. Cu siguranta ai incercat pana acum multe variante. Apa cu otet poate fi un remediu eficient daca o utilizezi in mod corespunzator. Aceasta te ajuta in special daca ai dureri la incheieturile mainilor sau picioarelor. Tine incheietura cu pricina in apa calda amestecata cu otet in parti egale, timp de cateva minute si durerea va fi ameliorata.

CITESTE SI: CEAIUL CARE COMBATE RETENTIA DE APA

CITESTE SI: LICHIORUL CARE ITI TRATEAZA INIMA

Otetul are efecte benefice asupra organismului si are proprietatea de a ameliora acest tip de dureri. Daca problema ta este cronica poti sa bei in fiecare zi un pahar cu apa in care ai pus o lingura de otet si miere de albine. Este un remediu care da rezultate pe termen lung. Nu folosi apa cu otet daca ai pielea sensibila si testeaza la inceput pe o zona mica pentru a vedea daca remediul iti prieste.

Nu uita ca durerile articulare pot avea cauze grave si este important sa mergi la medicul specialist. Acesta iti poate recomanda un tratament adecvat. Remediul prezentat mai sus este un adjuvant si nu trateaza boli precum artrita sau reumatismul. Utilizeaza-l ori de cate ori ai dureri, insa nu il folosi pe post de tratament permanent.

Sursa foto: texaspainreliefgroup.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top