Connect with us

Revistateo.ro

Tratament naturist pentru durerile de încheieturi

Naturiste

Tratament naturist pentru durerile de încheieturi

Aproape toate persoane se confruntă, mai devreme sau mai târziu cu dureri ale încheieturilor sau ale genunchilor. Sedentarismul, lipsa unor vitamine din organism ori anumite leziuni duc la dureri constante, iar dacă nu se iau măsuri imediate, problemele se pot agrava.

Articulațiile noastre nu sunt atât de flexibile și de obicei simțim durere, mai ales în zona genunchilor. Iar atunci când obișnuim să stăm la birou fără să facem mișcare, durerilor se pot acutiza.

Experții spun că durerea articulară se întâmplă din cauza unor factori diferiți, cum ar fi rănile, îmbătrânirea, dar și starea precară a corpului. Toate acestea pot provoca complicații grave. Orice asemenea durere ar trebui să fie tratată încă din faza incipientă.

Vei avea nevoie:

• 220 gr. de miere
• 5 linguri de semințe de susan
• 2 linguri sau 40 de grame de gelatină fără aromă
• 7 linguri de semințe de in
• 50 de grame de semințe de dovleac
• 3 linguri de stafide.

Trebuie doar să amesteci ingredientele într-un blender și să pui amestecul obținut într-o sticlă de sticlă. Păstrează preparatul în frigider.

Se consumă o lingură de două ori pe zi, în fiecare dimineață, înainte de micul dejun și înaintr de prânz. Preparatul ajută la stimularea metabolismului și la întărirea oaselor și a articulațiilor. Încă din primele zile, vei începe să simți o ușurare la nivelul picioarelor.

Pentru a preveni durerile, în fiecare dimineață ar trebui să îți întinzi picioarele. Niște flotări sunt excelente pentru a-ți menține încheieturile sănătoase și îți vor sa energia necesară pentru întreaga zi.

De asemenea, încearcă să ajungi cu mâinile la degetele de la picioare stând pe spate. Stai cu genunchii îndoiți și ridică picioarele. Încearcă să ajungi cu mâinile la degetele de la picioare. Plimbările sunt esențiale pentru a rezolva această problemă. În plus, mersul pe jos ajută la reducerea stresului. Fă plimbări lungi, de cel puțin trei ori pe săptămână.

Citește și: Cum reduci colesterolul și scazi în greutate în mod natural, cu un preparat făcut în casă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top