Connect with us

Revistateo.ro

Ai aflat ca partenerul de cuplu te-a inselat? Cum sa vorbiti despre infidelitate. Afla care este opinia specialistilor si ce aveti de facut.

Cuplu

Cum sa vorbiti despre infidelitate. Care este opinia specialistilor?

Cand afli ca partenerul de viata te-a inselat, simti ca totul se destrama. Iti pui numeroase intrebari si nu poti intelege de ce ti s-a intamplat tie asta. Cum a putut persoana iubita sa aiba o relatie extraconjugala? Mai este posibil sa ai incredere in el/ea dupa ce afli ca a avut o aventura? Treci printr-o perioada foarte dificila. Nu stii ce ai de facut in continuare. Insa, inainte de toate, trebuie sa vorbesti cu partenerul de cuplu. Cum puteti deschide acest subiect atat de delicat?

Cum vorbiti despre infidelitate?

La inceput, in cuplu vor avea loc numeroase discutii. Cel care a inselat va dori sa vorbeasca despre cele intamplate in incercarea de a rezolva problemele. Dar, pe masura ce discutiile aveanseaza, apare dorinta partenerului inselat de a afla cat mai multe detalii. In acest caz, amandoi vor ajunge la concluzia ca nu se pot descurca singuri. Este ceva ce ii depaseste si decid sa ceara ajutorul unui specialist. Vor un mediator, care sa le spuna cine are dreptate si cine nu. Specialistii spun ca, de regula, in astfel de situatii, amandoi au. Desi pare greu de cezut.

Este bine ca, odata deschisa discutia referitoare la infidelitate, toata lumea sa fie sincera. Cel care a inselat va rapsunde tuturor intrebarilor. Nu va ascunde nimic pentru ca, mai tarziu, daca apar noi detalii legate de aventura sa, partenarul/a de cuplu isi va pierde din nou increderea pe care cu greu incepuse sa o aiba din nou.

De asemenea, partenerul inselat va trebui sa afle daca raspunsurile primite ii fac bine sau rau. Daca il/o ajuta sa inteleaga situatia si sa treaca mai usor peste indifelitate, atunci ar poate continua intrebarile. Daca, pe de alta parte, va simti ca discutiile ii fac rau, atunci va dori sa le opreasca.

Oricat de dureros ar fi, subiectul trebuie deschis. Altfel, sansele ca relatia sa fie ca inainte sunt aproape nule. Sinceritatea este de preferat in aceste situatii. Comunicarea este cheia. Insa, de asemenea, este ideal sa existe si momente neutre, in care aventura sa nu fie prezenta intre cei doi parteneri. Va fi dificil, evident. Dar daca se vor concentra numai asupra acestui aspect, atunci nu se pot bucura de momentele petrecute impreuna. Nici de activitatile in care se implica numai ei doi.

Articole pe aceeasi tema:

Crezi ca te insala? Iata ce semne ii dau de gol

Cum recunosti un barbat infidel dupa aspectul sau fizic

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top