Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa-ti legi fularul

Stil de viata

Cum sa-ti legi fularul

Fularul este mai mult decat un accesoriu in timpul iernii. Aceasta piesa vestimentara ne protejeaza gatul de frig. Fularele sunt de mai multe dimensiuni, iar pe piata au aparut fulare cu forme care mai de care mai ciudate, unele dintre ele semnanand cu paturi, altele cu niste esarfe.

Fularul este piesa-cheie in orice tinuta a iernii, insa nu toata lumea stie cum sa il lege ca sa nu dauneze din punct de vedere estetic si sa fie si util.

Cum sa-ti legi fularul. Iata cateva idei

1. Varianta 1

cum-sa-ti-legi-fularul-1
Leaga-ti fularul asa daca vrei sa impusti doi iepuri dintr-o lovitura. In aceasta varianta vei fi chic, iar gatul tau va fi ferit de viscolul de afara si de zapezile care se anunta. Poarta fularul peste palton sau geaca.

2. Varianta 2

cum-sa-ti-legi-fularul-2
Daca iesi in oras in timpul zilei, cam asa ar trebui sa iti legi fularul. Pune in practica aceasta idee cand mergi la cafenea cu prietenele tale.

CITESTE SI: Cele 3 perechi de pantofi negri de care ai nevoie

3. Varianta 3

cum-sa-ti-legi-fularul-3
Aceasta varianta este ceva mai pretioasa si este specifica doamnelor ultra-feminine, elegante, senzuale. Niciodata sa nu combini o camasa (chiar si daca e inchisa la culoare ori neagra) cu un fular infasurat in felul acesta. Fularul legat asa vine de minune peste un cardigan inchis sau peste un palton care se muleaza pe corp.

Pentru a vedea mai multe varianta, iti recomandam videoclipul de mai jos:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top