Connect with us

Revistateo.ro

Cum să te pui bine cu soacra, în funcţie de zodia ei

Stiri

Cum să te pui bine cu soacra, în funcţie de zodia ei

Berbec. Pentru că este implusivă şi plină de viaţă, soacra Berbec îşi va face o părere despre tine din primul moment şi cu greu şi-o va schimba. Iubeşte să aibă o noră plină de personalitate, cu opinii puternice. Dacă aveţi pasiuni comune, atunci deja eşti preferata ei. Dacă nu, află ce-i place şi spune-i că adori şi tu acele lucruri.

Taur. Soacra Taur se ataşează cu greu de nora sau ginerele ei, astfel că nu va fi prea încântată de prezenţa unui nou membru în familie. Adoră mâncarea, florile şi hainele scumpe şi frumoase, aşa că ar trebui să mizezi pe asta pentru a ajunge la inima ei.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: AFLA CUM AR TREBUI SA FIE PARTENERUL TAU

Gemeni. Cu această soacră sigur nu te vei plictisi, pentru că adoră să vorbească şi să facă schimb de idei. Află din timp ce-i place, pentru a fi sigură că ai ce discuta cu ea. Este pasionată de bârfe şi mondenităţi, aşa că poţi merge în vizită cu o revistă de scandal, pentru a discuta despre ce au mai făcut vedetele şi cum s-au îmbrăcat la ultimele evenimente mondene.

Rac. Pentru această soacră contează doar un lucru: să ştie că puiul ei este iubit. Dacă va vedea că este fericit alături de tine, deja ai ajuns la inima ei. Nu o interesează cadourile scumpe, ci mai degrabă cele simbolice, care să-i amintească de tine peste ani. Iubeşte să i se facă şi complimente, aşa că ai grijă să-i confirmi că noua tunsoare o prinde de minune, ori că ţinuta ei este foarte şic.

Leu. Gusturile rafinate ale soacrei Leu trebuie aflate din timp, astfel că nu te grăbi să mergi la ea cu ceva superficial. Florile merg de minune de fiecare dată, însă ai mare grijă să nu fie ofilite. Dacă vrei neapărat să ajungi la sufletul ei, las-o pe ea să fie în centrul atenţiei şi spune-i de faţă cu toată lumea cât de mult o apreciezi şi ce educaţie minunată a putut să-i ofere copilului ei.

Fecioară. Una dintre cele mai mofturoase soacre este cea din zodia Fecioară. Pentru că totul din viaţa ei este perfect, nu acceptă ca cineva ca tine să fie mai prejos de standardele ei. Lipsa de maniere şi vulgaritatea sunt două lucruri pentru care această soacră nu te-ar ierta în veci.

Balanţă. O boemă a vremurilor actuale, soacra Balanţă are gusturi rafinate, aşa că ai grijă să te dai după cum cântă muzica bună pe care o ascultă în sufrageria ei boemă. Îi plac oamenii cu păreri proprii şi preferă să te vadă că le susţii cu tărie, decât să dai înapoi la cel mai mic gest ce contra-atac.

Scorpion. O soacră plină de viaţă poate fi denumită mama Scorpion a partenerului tău, lucru pe care îl vrea şi de la fiul ei şi implicit de la tine. Dacă va afla că nu te porţi corespunzător cu odorul său, pregăteşte-te de o viaţă de coşmar. În altă ordine de idei, atâta timp cât ştie că totul decurge normal în relaţia voastră, te va iubi ca pe propria fiică.

Săgetător. Excentrică de fel, această soacră adoră să călătorească, să mănânce, să vadă locuri noi şi oameni interesanţi. cu toate acestea, nu are nicio problemă dacă tu vezi lucrurile altfel. Important este să te comporţi cu ea ca şi cum ar fi mama ta, să faceţi glume şi să vorbiţi ore în şir, la fel cum face şi cu băiatul ei.

Capricorn. Destul de introvertită, cu greu îţi dai seama ce vrea soacra Capricorn de la tine. În orice caz, nu are cum să nu te iubească dacă va vedea cât de muncitoare şi serioasă eşti. Decât să dai bani pe cadouri scumpe, mai bine ai grijă ca locuinţă să arate impecabil atunci când vine în vizită. Să nu crezi că nu va observa praful de pe mobilă, sau geamurile neşterse. Ochiul soacrei…

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Afla culoarea DESTINULUI TAU. Rezultate uimitoare despre viata ta

Vărsător. Soacra Vărsător a trăit mereu liberă, lucru pe care îl vrea şi de la fiul ei. Să nu dai semne de gelozie de faţă cu ea, ori de posesivitate, căci ai încurcat-o. Urăşte rutina, conversaţiile propagandiste şi mentalităţile învechite. Demonstrează-i că eşti o fire deschisă şi receptivă la tot ce-i nou, iar în scurt timp veţi fi cele mai bune prietene.

Peşti. Dacă ai dat peste o soacră Peşti, eşti norocoasă. Aceasta nu este greu de impresionat, iar simplul fapt că eşti o persoană drăguţă, care zâmbeşte des şi vorbeşte amabil este mai mult decât sufiecient pentru a te îndrăgi. Fă-i o surpriză şi invit-o să meargă cu tine la o expoziţie de pictură, ori la un concert de muzică clasică. Te va iubi pe veci!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top