Connect with us

Revistateo.ro

Cum să te machiezi dacă nu ești fotogenică

Stiri

Cum să te machiezi dacă nu ești fotogenică

O bază bună de machiaj este primul pas spre corectarea imperfecțiunilor și spre uniformizarea tenului. Începe cu crema de față hidratantă, apoi un primer care să fixeze fondul de ten și să netezească fața. După ce ai aplicat fondul de ten este recomandat să aplici și puțină pudră, pentru un aspect mat și natural. Ai grijă să nu exagerezi.

Conturul feței este la fel de important și îți scoate în evidență toate trăsăturile. Nu este nevoie să folosești tone de produse, ci te poți descurca perfect cu un bronzer mat. Folosește-l pe linia maxilarului pentru un gât mai subțire sau pentru a scoate în evidență pomeții.

Iluminatorul poate face minuni pentru tine dacă fața ta se numără printre cele mai puțin fotogenice. Acesta adaugă o strălucire naturală tenului și îl luminează perfect. Aplică puțin în jurul pomeților și sub osul sprâncenelor pentru un look perfect.

Nu lăsa micile imperfecțiuni să strice pozele frumoase. Concealerul te ajută să acoperi petele, coșurile sau liniile fine. Aplică-l cu încredere în zonele cu imperfecțiuni și vei vedeea cum vor dispărea ca prin magie.

Conturează-ți buzele pentru a le scoate mai mult în evidență. Un creion mat și un ruj în aceeași nuanță vor da buzelor tale un aspect atrăgător. Culorile mate sunt mai puțin predispuse la întindere și nu reflectă lumina. Acest lucru le va face să pară mult mai naturale .

Genele false vor sublinia ochii așa cum nimic altceva nu o poate face. Optează pentru o mascara negru intens după ce le aplici și conturează-ți doar pleoapa de sus cu eyeliner negru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top